Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (310)

plakát

Pěsti ve tmě (1986) 

Jednoznačně nejlepší sportovně histrorické drama.Skvostná dobovost, výborné herectví , kamera, střih, prostě vše na jedničku a 5hvězdiček.

plakát

Román pro muže (2010) 

Smutný příběh s vtipným Donutilem to je ale vše.Postava Vladyky byla tak česky filmařsky hloupá, že v tom nebylo možno nic zahrát.Pár vtipných hlášek a nic víc.

plakát

Malý velký muž (1970) 

Velká role pro velkého herce malého vzrůstem velkého výrarem a projevem.Film není dle mého dostatečně pochopen a doceněn.Tomuto filmu je nějakých 40 let a stále dává!!!! Což jen dokazuje oprváněnost jeho vzniku i zařazení do klasiky filmařstvní.

plakát

Orphan (2009) 

Rozhodně bych k tomuto filmu rád dodal toliko, že je to správná cesta v nastoleném žánru.Mrazivé, děsivé a strhující v brutalitě.Vynikající masky, líčení atd.. Jen tatík mohl být víc chlap, ale i tak to k tomu asi patří.Načasování akce nemělo chybu a hudba nerušivá.

plakát

Zprávy TV Onion (2008) 

Myslím, že tento snímek je jen předstupeň absolutních bizarností jež nás v budoucích letech čekají.Humor, sociální reflexe a pustá vulgarita.Chybí jen otevřený sex a i to jednou přijde.Jinak vynikající ač přes nudné pasáže je nutno i pochválit náš dabing.Drtikul a Al kulajda nemá prostě chybu...

plakát

Modrá laguna (1980) 

Ani skoro 32 let po tomto jinak dnes již úsměvném pokusu o film se nepodařilo u nás nic s podobnou temetikou natočit!!!

plakát

Góóól! (2005) 

Na to jak mocným elementem je fotbal byl tohle těžký propadák.

plakát

Král Škorpión (2002) 

Jen bych rád věděl u koho " The Rock " stříhá páč za tenhle ůčes by měli vracet vstupné!!!