Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi

Oblíbené filmy (9)

Sedm samurajů

Sedm samurajů (1954)

Mnoho povyku pro Japonské přehrávače a dvoumetrovou katanu...... Nebýt Sedmi statečných tak o tomto filmu ví opravdu jen málokdo a vidět jej jednou za pět let je dost.Ano umělecky hodnotné, ale pro mně uniká v čem. Ovšem ta atmosféra bídy a hrůzných poměrů a jejich ukázka a hlavně respekt ke Kurosawovi je důvod proč má film pro mne zvláštní hodnotu.Bojové scény hloupoučké a každý student Musashiho musí vidět tu horu nedostatků,ale asi si tam každý najde to své.

Ve spárech yakuzy

Ve spárech yakuzy (2000)

Bez mimiky hrající Kitano je prostě genius.Pěkně po Japonsku brutální, jasné .

Černá kočka, bílý kocour

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Brutální útok na bránici byl Kusturicou proveden až přesností očního chirurga. Směju se ještě teď. Ten dlouhej cigán mi připomínal vizáží trochu pana Plachtu blahé paměti.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

V každém směru správný útok režiséra!!!!! Skvěle poskládanáno od nápadu po realizaci.Nemám nic co bych vytknul a to co bych chtěl pochválit se jmenuje Pulp Fiction.....

Jackie Brown

Jackie Brown (1997)

Bez výkřiku skvělé to prostě asi nejde.... Obsazení neprvoplánové šťabajzny Pam ,bylo domnívám se velmi odvážným kouskem a vyplatilo se.Niro, Jackson to je prostě sázka na tutovku vždy.

Čest a sláva

Čest a sláva (1968)

Tady byl pan Hrušínský snad nejlepší.Vynikající kamera a osvělení.Kostýmy a věrohodná atmosféra. vynikající. Lepší než Kladivo na čarodějnice.