Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (4)

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Neuvěřitelná podívaná, nikde nevázne, opravdu jsem si připadal jako bych v té věznici byl taky, úžasné herecké výkony (např. D. Hutchisonovi jsem jeho postavu tak věřil že jsem ho měl chuť roztrhat :-) ) Tom Hanks, M. C. Duncan absolutně bezchybní, tohle zcela strhlo pětihvězdičkovou hranici 7 bodů z pěti :-)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tento film jednoznačně patří do mých TOP 10. Je to nádhera. Ten prosťáček vás možná nerozbrečí, ale musíte ho milovat!! Abych se přiznal, já mám ten film tak rád, že jsem i svému psovi dal jméno Forrest :-D. A v Universal Studios na Floridě jsem našel malou restauraci, která se jmenovala Bubba Gump Shrimp Co... Taky jsem kvůli němu zjistil, že se vyplatí investice do ovoce... Odpad můžou dát jen ti, co mají místo srdce kus žuly :-(

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006)

Někomu se to může zdát pohoršující ale mě ne. Jelikož jsem už před prvním shlédnutím věděl, že to není dokument ale seriózní satirická komedie musím přiznat že se mi bránice už od první minuty skoro nezastavila. Pokud jde o tu satiru tak ta byla skutečně vyhnána ad absurdum. Krásně ukázal rozdíly mezi nejmocnějším státem světa a bývalou sovětskou republikou. Co musím ocenit tak to je Cohenova odvaha - protože po tomto filmu ho asi hodně lidí začalo nenávidět. Ale já k nim nepatřím. Dženkuji mu A abych to shrnul: "Kazachstán velká zem, největší na světě. A ostatním zemím šéfují jen baby!!"