Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (64)

plakát

Alf (1986) (seriál) 

veliká, veliká nostalgie:) na tenhle seriál moc ráda vzpomínám. Moc mě jako malou bavil, ale teď už bych se na něj as nedívala.

plakát

Anglické jahody (2008) 

Nemastné, neslané... Scénář nezajímavý spíše nudný. Někteří herci také za moc nestáli, nebýt bezvadné hudby Tomáše Klusa tak moje hodnocení je nižší.

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Sice v něm bylo až moc dvojic, aby člověk vše pořádně pochytal, ale i tak jsem si z každého něco vzala a tento film mě naprosto dostal. Nemluvě o fantastickém obsazení. Určitě stojí za to zkouknout.

plakát

Báječná léta pod psa (1997) 

Jedním slovem - skvělý! Mrazí mě ta představa, že to takhle nějak bylo, ale stojí za zkouknutí.

plakát

Berlín, Berlín (2002) (seriál) 

Tenhle seriál jsem ve svém pubertálním období fakt milovala.

plakát

Candy (2006) 

Všechny filmy o drogách jsou zajímavé už jen tou tématikou, ale tenhle byl moc zajmavě zpracovaný a moc mě zaujal. Výborné herecké výkony, především Heath Ledger, ten je na celém filmu snad to nejlepší. Škoda něj:( Film určitě stojí za to zkouknout.

plakát

Candy Candy (1976) (seriál) 

to je moje dětství. Milovala jsem Candy strašně moc! I když někdy sem si řikala, že je až moc hodná až je hloupá a přála jsem si, aby někdy něco udělala, aby jí každej nasr.. na hlavu:) Byla to moje srdeční záležitost a vždycky bude. Ráda na ní vzpomínám a jak mi jí máma nahrávala na kazetu a já se na ní stále dokola dívala a dívala a nedokázala se od ní odtrhnout. A strašně mě štve, že už jí nikdy neopakovali, a že je tak těžko k sehnání:( ráda bych se na ní zase po tolika letech podívala. Nikdy na tenhle seriál nezapomenu.

plakát

Crossroads (2002) odpad!

tak tohle byl opravdu velký omyl. Britney mi nijak nevadí, ale co tady předvedla? O hraní radši ani nemluvim, chtěla jen zkusit prorazit a získat i plátna, ale chtěla to získat ukazováním své postavy a hitů, které v té době frčeli. Pokud se jedná o film - nechápu co tím chtěli říct? Opravdu tam vše bylo myšlenko vážně? Mě to přišlo jako milion flmů, jejich zápletek, dohromady, aby z toho byl úžasný hit, proslavili se a vytěžili z něj co nejvíc peněz. Co takhle vymyslet nějaký nový orginální příběh? A bez tech růžových přibarvení jak vše skončí vždy dobře. To už přece nikoho nebaví,

plakát

Česko hledá SuperStar (2004) (pořad) 

hvězdička za první řadu. Ta byla celkem dobrá, po všech stránkách, ale ty ostatní? Komerce a prachy! Fuj!

plakát

Dr. Dolittle 2 (2001) 

Jednička ušla, tu jsem ještě zkousla, ale proč proboha točili dvojku? Ta je víc než slabší, moje hvězdička patří jen Eddiemu!