Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (64)

plakát

Báječná léta pod psa (1997) 

Jedním slovem - skvělý! Mrazí mě ta představa, že to takhle nějak bylo, ale stojí za zkouknutí.

plakát

TV Bomba (1997) (pořad) 

u tohohle se směju od začátku do konce. Gábina a Marek jsou blázni!!!:)

plakát

Marley a já (2008) 

Skvělý! Tenhle film je skvělý. Moc se mi líbil. Krásně ukazuje vývoj vztahu dvou mladých lidí, od práce, společného života, dětí, atd. Dost jsem se pobavila i zlobivým psem Marleym. A upřímně jeho smrt jsem obrečela, sama jsem panička pejska. A samozřejmě musím zmínit úžasné obsazení a úžasné herecké výkony.

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Sice v něm bylo až moc dvojic, aby člověk vše pořádně pochytal, ale i tak jsem si z každého něco vzala a tento film mě naprosto dostal. Nemluvě o fantastickém obsazení. Určitě stojí za to zkouknout.

plakát

Saw: Hra o přežití (2004) 

Pro někoho nechutnost, pro někoho fascinovanost. Tento film a jeho další pokračování jsou pro každého sporné. Mě osobně se moc líbil, vidět kam až člověk kvůli přežití zajde je pro mě fascinující. První tři díly byly dobrý, ale zbytek pokračování už se omílá přes sebe, děj, který začal se nějak vytratil a člověk už pořádně ani neví kdo za všechno může. Určitě to není pro slabé povahy.

plakát

Pomáda (1978) 

Muzikálová klasika:) Pomádu musem vidět snad opravdu každý. Komu by se nelíbila nevinná a hloupoučká Sandy, do které se zamiluje frajer Danny?:) Muzikál je doprovázen úžasnými písničkami a úžasným zpěvem Johna Travolty.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Já osobně Jareda moc nemusím, ale tady byl výborný. Tento film mě chytil už od začátku, zpracování bylo naprosto brilantní! Nálada filmu k této tématice drog naprosto sedí! Co dodat? Prostě skvělý film!

plakát

Candy (2006) 

Všechny filmy o drogách jsou zajímavé už jen tou tématikou, ale tenhle byl moc zajmavě zpracovaný a moc mě zaujal. Výborné herecké výkony, především Heath Ledger, ten je na celém filmu snad to nejlepší. Škoda něj:( Film určitě stojí za to zkouknout.

plakát

Ženatý se závazky (1987) (seriál) 

Tak tento seriál je klasika:) kdo asi tak neviděl Ženatý se závazky? Každý a kdo ne tak udělala velikou chybu. Člověk se u něj nasměje a odpočine. Plus k tomu skvělý herci.

plakát

Láska je Láska (2004) (seriál) 

Toto je pro mě další z mála seriálu, který si mě získal už od prvního dílu. Prostředí lesbiček je moc zajímavé a dobře se u něj zapomene na chlapy:D sice například postava Jenny ke konci už byla opravdu na pěst, ale i tak jsem se bavila a jsem ráda, že jsem ho viděla.