Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (197)

plakát

Accident Man (2018) 

Po příšerným Savage Dog si u mě tímhle kouskem Scott Adkins napravil reputaci.

plakát

Andersonovy nahrávky (1971) 

prvni filmova role mladeho Chrise Walkena a hned pod Sidney Lumetem

plakát

Apartmá v hotelu Plaza (1971) 

Poslední povídka z hotelu Plaza je jednoznačně nejlepší. Matthau je neuvěřitelnej :-)

plakát

Atentát na střední (2008) 

Co mám dělat s Francescou? Pusť si porno a doufej že zavolá. Slušně nahláškovaná středoškolská komedie s Brucem Willisem v roli ředitele.

plakát

Banáni (1971) 

Můj první film od Woodyho Allena a hned taková pecka.Vůbec jsem netušil, že Woody nakroutil tuto ztřešťěnou parodii. Je to buď génius, nebo totální trotl. Nejspíš asi obojí.

plakát

Beze strachu (1993) 

SPOILER : Dalo by se říct, že Maxi Kleinovi po letecké havárii, kterou přežije, tak trochu mrdne. Naštěstí v dobrém slova smyslu a Max začne značně působit na své okolí. Většina z nás by na jeho místě byla asi dost v prdeli, zatímco tento "hrdina" se cítí být značně posílen jakousi vyšší mocí. Peter Weir opět nezklamal a volba obsadit Jeffa Bridgese do hlavní role byla trefa do černého. Krásný film s parádním koncem.

plakát

Bez obalu (2003) (pořad) 

jen houšť

plakát

Bídníci (1958) 

Tak jsem konečně dokoukal tenhle tříapůlhodinovej opus a myslím, že nebýt Jeana Gabina v hlavní roli, tak by se tak nikdy nestalo. On je to jediný, co mě při sledování drželo při vědomí. Horší už to bylo bez něj. Zub času se na tomto zpracování prostě podepsal. 232. nejlepší film?? No nevím. Spíš ne.

plakát

Bílé maso (2008) 

Až teď, po zhlédnutí Bílého masa, můžu s jistotou konstatovat, že nejlepší filmy na téma sériový vrah se vyrábějí v Jižní Koreji. Zhruba od půlky nabral film takový tempo, až jsem si říkal, že není možný takhle to táhnout až do konce. Hovno! Poslední scéna mně doslova vyrazila dech. Obdivuju herecký výkony obou hlavních představitelů, protože ty rubačky vypadaly fakt autenticky a asi nebylo jednoduchý se do toho takhle opřít. Pozn. Tesařský kladivo je mocný nástroj.