Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Drama

Recenze (20)

plakát

Black Water: Abyss (2020) 

„Ty ho strciš do vody a my poplavem.“  a pak minutu čumí jak se nic neděje, to ho tam nemohl strčit on? Poslední půl hodinu už jsem jen proklikat, nešlo mi to pustit v originále s titulky a ten český dabing už nešel vydržet (a hlavně to teda byla NUDA). Alespoň jsem si připomněl proč si pouštím filmy s originálním dabingem.

plakát

Terrifier 2 (2022) 

No nevím jestli to je všemi těmi horory co už jsem viděl nebo jsem divný ale dokázal bych se u toho v klidu najíst. Nikomu jsem jejich zděšení teda nevěřil. Nejvíc mě na tom bavil ten jeho výsměch když někoho zabil. Na jedno zhlédnutí to ušlo ale moc dlouhý poslední půl hodinu jsem si říkal ať už někdo z nich teda chcípne a můžu jít spát :D.

plakát

Grimcutty (2022) 

Hvězda dolů za to šeptání v asmr videích, měl jsem jí za to chuť taky pořezat. :D

plakát

Love Island (2021) (pořad) 

Určitě lepší než like house, ulice, ordinace a nevím co dalšího za hovna vyplodili české televize. Ale furt bída.

plakát

Dawn of the Beast (2021) 

Na 3* to není, ale dostal jsem co chtěl a očekával takže jsem spokojený. Navíc by to nemuselo být špatný i s tímhle rozpočtem, jen by to nesměli dostat do rukou retardi.

plakát

Parťáci (2016) (pořad) odpad!

1% lul.

plakát

Carver (2008) 

Nuda. Posledních 20 minut jsem proklikal protože jsem nechtěl usnout s ntb v posteli. Jinak mě dostal ten týpek co si sedl na ten zesraný záchod, to já bych to raději udělal do kalhot (alespoň bych byl od vlastních hoven :D).