Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Romantický
  • Rodinný

Recenze (14)

plakát

Aristokratka ve varu (2024) odpad!

Tohle už mi nedělejte, absolutní nevkus. Dějová linka naprosto šílená. Zakázala bych to a uložila někam hluboko do trezoru a to podotýkám, že jedničku mám ráda.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

V kině jsem se neskutečně pobavila a zasmála. Oddechovka plná absurdních vtipů! Účel to splnilo

plakát

Psí poslání (2017) 

U filmů nebrečím, tohle byla ale emoční boj od začátku až do konce

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Okouzlující snímek, který stojí za to shlédnout. Dojemný příběh od začátku až do konce. Pro milovníky romantických happyendů přímo stvořený. =)

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Ano, je to silena kravina a vlastne nechapu to vysoke hodnoceni.Ten film je absolutni omyl a ze komedie?Zajimalo by me na,kterem miste. Jednu hvezdicku davam snad jen za napad a za to,ze jsem to zvladla az do konce, ale tohle uz nikdy vice! Tak snad nekdy neco lepsiho...

plakát

Angelika (2013) 

Filmy by se asi neměli srovnávat, ale to prostě nejde. Francouzi si vybírají herce poměrně nevhodného vzhledu pro dané role. Angelika zde není vůbec tak okouzlující. Nechápu proč je zde ztělesňovaná téměř jako silná, chapecká postava, která si umí se vším poradit a působí tak ledově, ne nedostupně či snad kouzelně. Šaty v kterých se vdávala, no to o tom vypovídá vše. Stejně tak hlavní mužská postava, ta je opravdu vyloženě odporná,ale nic víc z něho nevyzařuje. Všechno je to jakoby v přisprostlém stylu, který se mi nikterak nelíbí. Angelika, která byla natočena před lety vyzařovala téměř pohádkověji, jak milostnými scénami, trapnými dialogy jako "dnes budeme spolu spát". Vcelku velký nevkus. Nová hudba, která je ve filmu použita má až depresivní nádech, tedy kromě původní melodie. Jinak prostě původní herce nikdo prostě nepřehraje.

plakát

Velká svatba (2013) odpad!

Je mi opravdu líto, ale nemohu jinak. Celý film je jedním slovem velká nuda! Nezachrání to bohužel už ani Amanda Seyfried nebo Katherine Heigl. Naprostá ztráta času a to jsme se vážně na tento snímek těšila. Děj zcela nezajímavý, prostě o ničem!

plakát

Alex a Emma (2003) 

Film mě nudil od začátku až do konce. Tento snímek se pro mě stává sladkobolným blábolem, který skončí v archivu a už ho v životě neuvidím. Jedinou jednu hvězdičku připisuji oblíbené herečce Kate Hudson, která však ani za těchto okolností film nezachránila.