Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Přátelé

Přátelé (1994)

Naprostá srdovka, mám všechny díly a když nemám co dělat, tak se s chutí kouknu na Přátelé. Pro mě nejlepší zahraniční seriál všech dob a dost silně pochybuji, že ho někdy něco překoná. Je úžásné, že seriál je vtipný od první do desáté série a ne jako většina seriálů, které po pár sériích ztratí svůj humor. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se po letech udělalo pár nových sérií. P.S. Můj oblíbenec je Ross:D

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Velmi precizní práce. Silné příběhy, vtipné (hlavně Zahálka, RIP Eriku) a velmi kvalitně kostýmově a rekvitově zpracováno. První série se mi líbila více než druhá, ale možná to bylo tím, že u druhé už byla ve vzduchu válka. Nicméně k tomuto seriálu se velmi rád a s chutí vracím.

Chalupáři

Chalupáři (1975)

Rodiče tento seriál milují a jablko nepadlo daleko od stromu, Chalupáře mám velmi rád a rád se na ně dívám, přestože znám všechny díly dobře. Je to určitě trochu i tím, že mám chalupu kousek od Višňové a vždy jí projíždím a hezky si zavzpomínám na Sováka s Kemrem. Jedná se o jeden z mála seriálů kde nesmrtí komunismus, ale jen občas zavane.

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Myslel jsem si, že to bude hrozná kravina, ale opravdu mě to chytlo a celá rodina se u toho hezky bavila. Bylo to vtipné, chytlavé, byly tam krásně vykreslené postavy (Vetchý byl naprosto precizní). Bál jsem se výkonu Luďka Soboty, ale zvládl to velice dobře. Škoda, že seriál má tak málo dílů, doufám, že přibudou nové, nebo že Kohák udělá něco v podobném stylu.

Ať žijí rytíři!

Ať žijí rytíři! (2014)

Nemůžu si pomoci, ale mě se seriál moc líbí, mám ho spojen se svou maturitou, protože během učení jsem na to koukal stále dokola. Herecké výkony nebyly nějak zvlášť ohromující, ale Tereza Voříšková byla krásná jako vždy. Ideální seriál když prší je hnusně a vám se nikam nechce.