Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (27)

plakát

Namu amida bucu! Rendai Utena (2019) (seriál) 

Design postav je opravdu povedený, ale seriál nemá skoro žádný děj a nic se tam neděje. Úvodní bojová scéna slibovala akci, a když se tak pak nestalo, zklamalo to o to víc.

plakát

Nailed It! (2018) (pořad) 

Nápad je skvělý a objeví se tu i vtipné momenty, ale provedení stylu levné české reality show to absolutně zničilo.

plakát

Boku no Hero Academia - Season 3 (2018) (série) 

Po nudnější druhé sérii přichází konečně nějaká pořádná akce. Už od začátku se soustředí na boj proti padouchům a dozvídáme se zajímavé informace nejen o hrdinech,ale i o League of Villains. Rozhodně lepší než druhá série, za mě lepší dokonce i než první.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Film začíná velmi slibně, ale asi po půl hodině to jde od desíti k pěti. Konec tomu svou blbostí nasadil korunu. Jediná záchrana tohoto filmu je James McAvoy, který svým ztvárněním různých osob je nejlepší, a asi i jedinou dobrou věcí, která film potkala.

plakát

ONE PIECE 3D Mugiwara čeisu (2011) odpad!

Mugiwara Chase je bezpochyby nejhorší speciál, jaký jsem kdy viděla (a to jsem je viděla všechny). Příběh je mdlý, zápletka nijaká, avšak i to bych se ještě přežla a možná by si film i jednu dvě hvězdičky vysloužil. Přes co jsem se však nepřenesla byla ta hrůzu nahánějící animace - díky 3D je tento film prakticky nedívatelný. Stačilo necelých 10 minut a i přes mou lásku ke Slamákům jsem film vypnula a nemám nejmenší zájem se k němu kdy vracet.

plakát

Kráska a zvíře (2014) 

Musím upřímně říct, že to byla nejlepší adaptace této pohádky, jakou jsem kdy viděla. Dokonce o dost lepší než přeceňovaná Kráska a zvíře od Disneyho. Celkem mě zarazilo 64%, protože podle mě si zaslouží přinejmenším 75%. Za mě je to 5*. Prostředí, kostými i postavy byly naprosto úžasné. Jen mě trochu zmátl konec filmu, ale jinak to podle mě nemělo chybu.

plakát

Godzilla (2014) 

Film se mi celkově líbil, ale docela dost mi vadila godzilla plivající modrý oheň ...

plakát

Carrie (2013) 

Velmi zajímavý film. Ukazuje velmi problematicky vztah matky s dcerou i to, jak člověka dokáže změnit šikana. Drama to rozhodně je, ale hororu se film jen vzdáleně přiblížil.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Naprosto geniálně udělaný seriál. Konečně měl někdo odvahu nastínit světu, jak a co se může odehrávat v politice. A nejlepší na tomto seriálu, a co ho odlišuje od ostatních, je to, že hlavní postava mluví přímo do kamery a vysvětluje, co dělá, jak a proč. Geniální!