Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (84)

plakát

Biutiful (2010) 

Biutiful s Javierem Bardemem, ktery ma rakovinu prostaty a par mesicu zivota plneho bolesti pred sebou, dve deti, zfetovanou manzelku, ktera mu zahyba s jeho bratrem. Zivot ve spinave a smradlave Barcelone, ve sklepnim byte, obklopen spodinou a problemy, ktere my si ani neumime predstavit. Krev, mrtvoly, smrad a lidska ubohost salaji z tohoto filmu v kazde minute! Byla to dobra volba!! Zadna romantika, zadna laska, zadna radost, zadny humor.. parada!!! ...presne jako moje nalada ;)

plakát

Černá labuť (2010) 

Nepamatuji se, kdy mě naposledy nějaký film takhle pohltil. Vážně silný zážitek. Mráz a ježení chloupků na těle. fantastický... brrrr.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) odpad!

Ach jo, Harry, co bych si měla vzít za "drogy" aby mě filmy s tebou bavily? Alespoň trošičku bavily.... Jak já se nemohla dočkat konce, tři hodiny v kině byly pro mně tentokrát až příliš velké utrpení.

plakát

Muž, který chtěl žít svůj život (2010) 

Po filmove strance se mi to zda super! Strih, rezie, hudba super, pribeh je zvlastni, ostatne jako u vetsiny francouzkych filmu tohoto zanru. Romain Duris hraje dobre a taky se na nej dobre kouka a neni to ani velka nuda, ale jak se mi prave libi na francouzkem filmu, ze vypravi verohodne nekdy az strasne obycejne veci, tentokrat mi prislo, ze je to divne vypraveni neverohodneho pribehu. Stezi to bude salek kavy pro nasince...

plakát

Na doraz (2010) 

Kino se v urcitych scenach fakt otrasalo smichy! Vcetne mne! Ale bohuzel mi v nekterych momentech i zatuhl usmev, nad bizardnosti nekterych radoby nejvic komedialnich scen. Zaznamenala jsem az urcitou trapnost. Mozna, ze by se pred timto filmem mel clovek ucelove zhulit ;) ... Ale komedie je to vyborna !!! Ma jen maly skraloupek z toho prehaneni.

plakát

Red (2010) 

Skvely!!! Vtipny, svizny, ironicky a dela si to srandu samo ze sebe... a ty kostymy! no proste bomba!

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Tyhle dámy z New Yorku a jejich problémy... některé jsou mi velmi blízké, takže už léta ráda sleduji jejich příběhy v serálové podobě, dodávají mi nadhled a někdy se opravdu dobře bavím, ale tady?! Tady je to jen trapná přehlídka uměle vytvořeného luxusu, bez vtipu, bez pointy, bez příběhu...a já se nudím. Asi se nikdy nepodívám do Abu Dhabi a jestli, pravděpodobně nebudu v 6* hotelu se služebnictvem. Tady se ta seriálová děvčata opravdu vzdalují těm, které známe ze seriálu. A jejich problémy zde? Ty bych vážně chtěla mít!

plakát

Život po životě (2010) 

Začátek je přímo úchvatný!!! Efekty, jak se pobřežním městem prožene vlna tsunami mi vážně braly dech. Ovšem příběh se mi zdál dost nudný, neoriginální a místama se to vážně vleklo... Každopádně režie je odvedena skvěle, jak se na takového mistra, kterým Eastwood je, patří. Ale ke scénáři bych tedy měla pár výhrad. Jako například proč je tu vše tak doslova vysvětlováno?! Třeba ta scéna s čepicí? Nezůstal tu vůbec prostor pro divákův úhel pohledu, prostor pro vytvoření mystiky, který k tématu smrti a duchařinám jistě patří. Je to zážitek asi jako by jste se prostě jen dívali na rybky v akváriu. Vůbec mě to nevtáhlo. Nepřekvapuje mě zde tak slabé hodnocení.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Prostě WOOOW!!! Bravo maestro Tarantino, opravdový mistrovský kousek!

plakát

Single Man (2009) 

Film s úžasně obrazově ztvárněnými scénami, hudbou, která perfektně doplňuje atmosféru a příběh, který je tak realistický, že se v něm nachází každý. Film se dostává velmi hluboko... do divákovy duše nebo pod kůži... To mám ráda. Je to film o ztrátě, o přátelství, o tom, jak i sebevětší sexappeal je k ničemu bez lásky, o minulosti a přítomnosti, o tom jak velké i malé životní prožitky formují každého z nás. O dvou nejsilnějších z těchto prožitků. Je to film o lásce a o smrti.