Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (6)

plakát

(1998) 

Interesantní film. Na popiscích filmů mi akorát chybí název PSYCHO...

plakát

Tajemství (2006) 

Musím uznat, že film je výborně proveden po stránce emoční. Dokonale dokáže člověka nadchnout. Obsah je na zamyšlení. Jinak ,přiznejme si, je to dlouhé a člověka to přestane bavit.

plakát

Velká filmová loupež (1986) 

Tento film je nemastný a neslaný. Hrozný nezajímavý křečovitý děj. Je jedině dobrý na demonstraci a reklamu 40-ti let znárodnění české kinematografie. Jediné co dělá tomuto filmu hvězdičky je herecké obsazení, kam se museli vejít všichni herci aktivně pracující v Barrandově. Je to hořký hrozen v trsu české kinematografie.

plakát

Amadeus (1984) 

Film, který vás vtáhne do děje, již v prvních minutách. Tich 160 minut nelitujete, ani jednu strávenou nad sledováním tohoto filmu. Krásné poukázání na život umělce, kterého z dnešního hlediska považujeme za nudného páprdu, který slátal pár otravných skladeb. Miloš Forman a Peter Shaffer vybrali překrásné kousky Mozartovy hudby. Celý film podtrhne krásná atmosféra Prahy a skvělé herecké výkony. Tento film získal Oskary oprávněně. Film, ač z dob nám minulých, točený z dob nedávno dávných, přežije ty dnešní výtvory nouze.

plakát

Univerzální uklízečka (2005) 

Podle mě je to jedna z nejlepších komedií Velké Británie. Černým humorem oplývající komedie, na kterou se dá koukat a dobře zasmát. Herecké výkony přesně pasují do atmosféry filmu, jinak výborné herecké obsazení. Scénář se dokonale změnil z americké verze na britskou, a dle mého názoru, kdyby se film točil za velkou louží nedopadl by tak dobře.

plakát

U mě dobrý (2008) 

Já osobně mám rád tento druh filmů, ala Podraz. Myslím, že se povedl, jak po stránce režie, tak po stránce scénáře. I když první chvíle, co chvíle první polovina filmu je vleklá, druhá polovina je už svižnější a dá se na ní dívat. U mě dobrý.