Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Obsahy (7)

Doreiku: The Animation

Doreiku: The Animation (2018) (seriál)

Dorei-ku: The Animation je anime adaptace velmi oblíbené mangy, jejíž první díl vyšel roku 2012. Děj se točí okolo zařízení zvaného "SCM" neboli " Slave Control Method". Přístroj je koncipován jakožto takový chránič zubů, s jehož pomocí se mohou jeho nositelé účastnit duelu, při kterém vítěz odchází s protivníkem jakožto svým osobním otrokem. Otrok posléze musí poslouchat svého pána a musí udělat vše, co mu rozkáže, s výjimkou věcí, které by vedly k jeho smrti. Do této "hry" se zapojí i Eia Arakawa a její ex-přítel Yuuga Ohta, kteří za pomoci tohoto zařízení chtějí vyzkoušet své vlastní limity.

Džúšinki Pandora

Džúšinki Pandora (2018) (seriál)

Příběh anime Džúšinki Pandora je zasazen do blízké budoucnosti, ve které lidé bojují o zachování existence lidstva. Kvůli výbuchu reaktoru neboli takzvané "Xianglongské krizi" došlo k rychlé biologické evoluci, která způsobila vznik nových druhů entit označených jako B.R.A.I. Jedná se o spojení živoucího organismu a stroje. Sedm let po tomto incidentu je město Xianglong obnoveno jako město konečné obrany. Do tohoto města se shodou okolností dostanou i hlavní hrdinové Leon a Chloe, kteří se přidají do speciálních jednotek obrany zvaných Pandora. Po jejich příchodu může začít poslední vzdor.

Inheritance

Inheritance (2017)

Ryan (Chase Joliet) jednoho dne zjišťuje, že jeho biologický otec zemřel při surfování a zanechal mu, jakožto jedinému blízkému, krásný dům u moře. Ryan se svou snoubenkou Isi (Sara Montez) vyráží onen dům obhlédnout. Hned noc po příjezdu však Ryan zjišťuje, že s okolím není něco v pořádku.

Persona 5: The Animation

Persona 5: The Animation (2018) (seriál)

Persona 5: The Animation je anime adaptace pátého dílu série Persona, což je úspěšná série na konzolích Playstation. Příběh sleduje Rena Amamiyu, který je kvůli incidentu ve své minulosti nucen přestoupit na akademii Shujin v Tokiu. Tam získává nového kamaráda Ryuujio Sakamotu a postupně začne rozkrývat možnost cestovat do kognitivních světů, jež jsou tvořeny jednotlivými touhami různých lidí, které umožňují daného člověka napravit.

Planet With

Planet With (2018) (seriál)

Soya Kuroi si žije klasický a poklidný život středoškolského studenta. Od svých vrstevníků se však liší tím, že si ze své minulosti nic nepamatuje a jeho spolubydlícími jsou holčička jménem Ginko a stvoření podobné kočce, kterému Soya říká Sensei (Mistr). Jednoho dne však na jeho město zaútočí záhadná zbraň, proti které vyráží do boje sedm místních hrdinů. V tuto chvíli mu Ginko prozradí, že mu bylo předurčeno bojovat. Nicméně nikoliv se záhadnými zbraněmi, nýbrž s oněmi hrdiny.

Sacuriku no tenši

Sacuriku no tenši (2018) (seriál)

Třináctiletá Rachel se jednoho dne probouzí v suterénu starého, zchátralého domu a pomalu zjišťuje, že je zde uvězněna. Veškeré její vzpomínky jsou pryč a vůbec netuší, jak se sem dostala nebo kdo ji sem přivedl. Během prvního průzkumu narazí na Zacka, muže celého pokrytého obvazy, jenž u sebe stále nosí kosu, která by jako z oka vypadla samotné Smrtce. Při jejich prvním setkání chce Zack Rachel zavraždit. Díky okolnostem se ale tyto dvě zcela odlišná individua spřátelí, a tak může začít jejich pouť budovou.

Sendžúši

Sendžúši (2018) (seriál)

Kvůli atomové válce je svět, jenž známe, zničen a lidé žijí bez jakýchkoliv práv a svobod. Je zakázáno vlastnit veškeré zbraně, nicméně i přesto existuje malá skupinka rebelů, kteří bojují proti vládě a za pomoci dávných zbraní chtějí napomoci zpět svobodnému světu.

Reklama