Reklama

Reklama

Inheritance

Trailer

Obsahy(1)

Ryan (Chase Joliet) jednoho dne zjišťuje, že jeho biologický otec zemřel při surfování a zanechal mu, jakožto jedinému blízkému, krásný dům u moře. Ryan se svou snoubenkou Isi (Sara Montez) vyráží onen dům obhlédnout. Hned noc po příjezdu však Ryan zjišťuje, že s okolím není něco v pořádku. (Hellierer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Už ma naozaj nebaví rozdávať body každej pičovine len preto, že bola celkom dobre nakrútená. Nakoľko režisér nebol schopný vytvoriť čímkoľvek zaujímavý film, bude moje hodnotenie rovnaké. Hlavný hrdina zdedí dom. Čakal som, že tam bude aspoň niečo strašiť, keďže sa má jednať o horor. Ničoho som sa nedočkal. Ide tu len o to, že mu začne prepínať, lebo sa mu začne snívať o mŕtvych príbuzných. Celú dobu sa nič nedeje, je to na šialene nudné a rozuzlenie neponúklo absolútne nič. Spomalený psychologický a nezáživný nezmysel s nulovou myšlienkou či pointou, bol pre mňa naozaj obrovský problém pri tom vydržať a dopozerať to. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

A toto bolo čo? To takhle jednou v noci člověk dostane chuť na nějaký horor. Což o to. Horor to byl, bohužel ne v tom dobrém slova smyslu. Obrázky to jsou sice pěkně rozpohybované, ale to v dnešní době zvládne i kdejaký tuzemský kutil. Příběh však plyne od jednoho nezajímavého bodu k druhému a ani ta cesta tam není kdovíjak zábavná. Vlastně zábavná není vůbec. Hororový ambient se sice snaží držet diváka v napětí, nicméně žádného napětí se nedočká. Za ty hezké obrázky 15% . ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve státě Kalifornie v USA, konkrétně v Malibu, Cayucos a Twentynine Palms. (BMW12)

Reklama

Reklama