Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (1 828)

plakát

Kaibucu no kikori (2023) 

Mohlo to být o krapet kratší a i malinko přitvrdit,ale i tak to byl zajímavý námět a dobrá netradiční zábava.

plakát

Fentasy (2024) 

Úplně zbytečný film,který vám nic nedá, jenom vám zbytečně vezme váš čas. Jeden vyšetřovatel, jeden vařič, jedna holka,řekl bych pomalu,že to byl jako dokument a nebo to měl být instruktážní film, aby lidi jako nebrali drogy a o zvuku se nebudeme bavit už vůbec.

plakát

Antracit (2024) (seriál) 

1.díl, mě docela navnadil, ale potom už to byla jenom nějaká nudná slátanina všeho možného dohromady,hlavní hrdinka mi šla na nervy,byli mi všichni úplně u pr.... Prostě tam nebylo vůbec nic,co by mě něčím připoutalo nebo bavilo.

plakát

Neporažení (1969) 

Sice příběh nic moc,ale dobrá výprava ve slušném dobrodužném příběhu.

plakát

Přeber si to znovu (2002) 

Takové už asi bez nápadů,žádný překvapení se nekoná. Řekl bych, že Nirovi asi komedie moc nesedí.

plakát

Efekt paradoxu (2023) 

Olze je asi fuk,kde bude, hlavně že to přinese nějaký prachy a nebo chce být akční hvězdou v céčkových filmech.Takže slušná krávovina.

plakát

What You Wish For (2023) 

Podobný děj,už jsem asi někdy viděl,ale za boha si nemůžu vzpomenout.Tohle vůbec nebylo špatné,taková jednohubka,ale i napínavá.

plakát

Čekání na Patrika (1988) 

Viděno až teď,ale ve své době to muselo být teda hodně odvážný, co se týče hlášek a všeho možného.Ve své podstatě to bylo o ničem,ale viděno to zhruba po třiceti letech, všechny ty herce atd.,tak to byla slušná retro exkurze.

plakát

Golden Kamuy (2024) 

Takový žánrový megamix všeho možného,místy hodně přehrané, dějově trošku roztříštěné,ale vizuálně, to nebylo špatné a konec byla příprava na další díl.

plakát

Vrah naoko (2023) 

Určitě ne akční a ani mi to nepřipadalo jako komedie,jen průměrně jednoduchý romantický příběh,ale jinak slušná odpočinková záležitost.

Časové pásmo bylo změněno