Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (3)

plakát

Sonny ve velkém světě (2009) (seriál) 

Mě pořád dostávají ty komentáře typu "kravina", "blbina" a já nevím, co ještě krásného leckdo vymyslí. A co jste čekali? Je to seriál pro děti a teenagery. Budete se divit, ale skoro každý teenager dnešní doby se takhle chová a vyjadřuje. Já se v některých chvílích i našla. Prostě to má člověka pobavit. Já nevím, co si pořád myslíte. Nikdy to asi nebude mít na seriál Ztraceni, či Přátelé, či dnešní seriály, ale pobaví to. A tvůrci jistě nezamýšleli, aby to byl nejlepší seriál všech dob, ale aby pobavil. Sonny mi nejdříve přijde taková hrozně uječená. Ale hodně lidí by chtělo dostat stejnou šanci, jako ona. MInimálně třetina z těch, co to odsuzují, jí závidějí. A neříkejte, že to ani v nejmenším není pravda. Jinak ty vtipy mě dostávají a opravdu zbožňuji Chada Dylana Coopera. Jeho hlášky jsou nezapomenutelné. Takže s klidem dávám pět.

plakát

Austin a Ally (2011) (seriál) 

Za celou dobu, snad od svých šesti sleduji tyhle seriály a filmy od tvůrců Disney. Ano. Třeba takovému Zackovi a Codymu jsem nikdy nepřišla na chuť. Ale je pravda, že u těhle seriálů se má člověk pobavit a ne v nich hledat logiku. To by je jinak přesunuli na kanál pro dospělé no ne? Ale musím říct, že po Sonny ve velké světě je tohle asi můj nejoblíbenější. Jsou tam vtipy, kterým se směji ještě půl hodiny a super rytmické písničky, které mě rozhýbou. Takže proč mu nedat pět hvězd? Splnilo to, co mělo. A oba hlavní hrdinové jsou skvěle vymyšlení. Ally mi občas hrozně leze na nervy se svými postoji, ale tak to asi tvůrci zamýšleli. A Austin? No comment.

plakát

Glee (2009) (seriál) 

No jak si asi již většina z čtoucích všimla, dala jsem tomuto seriálu pět hvězdiček. Proč? Jednoduchá odpověď. Tenhle seriál je prostě bombový...Nechápu, jak jsem bez něj mohla vůbec žít. Díky Glee znám tolik zpěváků, které bych jinak ani nedokázala pojmenovat. Úžasně zpracované díly, jistě občasné chybičky se tam najdou, ale proč si kazit čtyřiceti minutové potěšení :)) Takže jako lidi tenhle seriál si vážně jednu hvězdu nezaslouží...Nechci vás tu poučovat, ale zkuste nad tím ještě popřemýšlet, protože tenhle seriál má budoucnost... ;) (btw...závislost se dostavila již po prvních dílech ;) )