Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (885)

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Vtipná duchařská a romantická komedie plná drobných "kiksů ".Hodně mi to připomíná v některých momentech film Duch s P.Swayzem.Herecký výkon R.Witherspoon byl okouzlující.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Je komerčně velmi úspěšný film.Nemá sice příliš kvalitní příběh , je však velmi vtipný a emocionální.Dobré herecké obsazení.

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Taková normální monstrózní rodinka , kterou drží pohromadě roztomile hororové deviace , láska , tolerance a vzájemná sounáležitost.Perfektní zábava.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Herecký výkon M.Dočolomanskýho a R.Hrušínskýho byl vynikající.Osvědčený autorský tandem vytvořil nestárnoucí zdroj dobré zábavy.

plakát

Adelheid (1969) 

Vynikající film slavného českého režiséra Františka Vláčila.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Aeno Flux nabízí skvělou vizuální podívanou a dokonale natočené akční scény.Námět vychází z velmi vydařeného animovaného seriálu.

plakát

Aféra Thomase Crowna (1999) 

Aféra Thomase Crowna je romance velmi úhledná a stejně i tak protagonisté.Jinak film je docela svižná zábava pro nudné večery.

plakát

Africká legenda (1985) 

Skvělí dobrodružný film.Čtyři hvězdičky dávám za nápad.Kdo z nás by nechtěl mít doma malého dinosaura , který by však už nevyrostl.Film je určený především dětem.

plakát

Agent Cody Banks (2003) 

Průměrná pohádka o Bondovi pro děti.Skvělé hračičky , které používá na svojí ochranu.Jinak děj celého filmu je nenáročný a nekomplikovaný.Co se týče jeho vztahu k holkám je úplné dřevo.

plakát

Agent Cody Banks 2 (2004) 

Pokračování , které už nemělo ani vzniknout , protože už samotný první díl byl dosti průměrný.Některé vtipné scény byly spíše debilní a herci se taky chovali přitrouble.O dabingu ani nemluvě.Prostě hrůza.