Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (133)

plakát

Americký sniper (2014) 

Film je pocta člověku, který dokázal v životě víc, než všichni co zde píšou a kritizujou. Styďte se. Film je dobře natočený, dobře zahraný, ale nejspíš si nejvíc odnese ten, kdo tomu skutečně rozumí. Jednou voják, navždy voják.

plakát

Velká šestka (2014) 

Moc pěkný a příjemný animák, dost podobný Flubberovi a Jak vycvičit draka, z obojího si bere to nejlepší a přidává roztomilost technice, kterou jsem zatím ještě nikde ve filmu neviděl, tak jako tady. Navíc má zlatou sošku, na zpříjemnění večera dokonalý animák.

plakát

Jack a Jill (2011) 

Hodně špatný, hvězda za Sandlera a Pacina, že i on se umí trochu bavit. Jinak radši se vyhněte tomuhle filmu.

plakát

Zmizelá (2014) 

Síla a moc médií a jakou hodnotu dnes mají informace, plus co dokáže člověk udělat, když se nudí. Dlouhou dobu jsem neviděl tak perfektně zrežírovaný a dobře zahraný film. Velice dobrá kriminálka s prvky drama.

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Je to pěkný, ale je to jiný. Vážnější, představitelé postav starší a tím i přibývají problémy a zodpovědnost. Všichni stárneme. Ale pořád to má svoje kouzlo a opakované forky nemají být vtipné, ale připomínající ty časy, kdy jsme se smáli bez starostí, ale jelikož jsme starší má to opačný efekt. Příjemný a pěkný, trošku smutný.

plakát

Hercules (2014) 

Fakt jsem si to užil, velkolepá jízda, v IMAXU a měl jsem mráz po zádech, fakt paráda. Asi nejlepší Hérakles.

plakát

Žena v černém (2012) 

Radcliffe hodně překvapil, jinak v celku slušná atmosféra.

plakát

Santiniho jazyk (2011) (TV film) 

Kdyby jsem nečetl knihu, moje hodnocení by bylo lepší. Je jasné, že Strach měl nízký rozpočet a tvořil, jak mohl. Herci super, až na představitelku Terezy, scénář je neucelený, střih je hrozný. Divím se, že Urban šel do tohoto scénaře a takhle jej ponechal. Bída, jedině herci a režie jsou skvělé body. Ale jak říkám, chyba je, že jsem četl knihu, jinak by moje hodnocení bylo jiné.