Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (6 462)

plakát

Mrazivá tajemství - Série 2 (2017) (série) 

"Stačilo se podívat pravdě do oka." Já jsem se tedy do toho oka mrknul a zjistil jsem, že rozbory pohádek mě docela bavily, Boha bych se trošku zastal a do církve bych si kopnul s větším rozběhem. Druhá série sice nebyla tak dobrá jako ta první, ale originalitu rozhodně neztratila.

plakát

Polda - Série 2 (2017) (série) 

"Musíš přemejšlet, kombinovat, dedukovat. Ty vole, seš polda." Druhá série byla lepší než ta první. Zejména npor. Bříza jako bývalý tramp a ministrant mě dost bavil.

plakát

Polda - Odpuštění (2018) (epizoda) 

"Někdy je prostě lepší nechat minulost umřít." A někdy není. Mě tedy pobavila Mrázova morální kocovina i zjevení Břízova skorovraha, ale na druhou stranu mě dost otrávilo bádání nad "upířím kousnutím" a neschopnost kliknout si pro informaci do rejstříku trestů. Trvá to asi pět sekund, ale takhle to asi bylo dramatičtější.

plakát

Polda - Šikana (2018) (epizoda) 

"Já jsem se probudil vedle podprdy, ale ženská v ní nebyla." Pátrání po obsahu podprsenky a kalhotek bylo mnohem zábavnější než vyšetřování případu. Navíc mě pobavilo tajemství dívčích záchodků i "okna" účastníků večírku, ale ta Šikana za moc nestála.

plakát

Polda - Jed v srdci (2018) (epizoda) 

"Venco, prosím tě, vem dámu ven. Má tam zaparkovaný koště." Už nikdy se ženit nebudu, takže varování před předraženými svatebními poradkyněmi přišlo poněkud pozdě, ale někomu to může ušetřit jeden až dva majlanty. Mě tedy výměna Křížka za Fišera moc nebavila a "dokonalá svatba" ve mně probudila nejhorší noční můry.

plakát

Lajna - Talkshow (2017) (epizoda) 

"Klid. V Americe jsem dělal po zápase rozhovory v angličtině v šatně jen s ručníkem okolo ptáka." Trenér Hrouzek se konečně odvázal a způsob, kterým si v rozhovoru namazal na chleba moderátorku byl naprosto famózní. Ovšem nástup hvězdy NHL Robina Guhy to posunul ještě o level výš, protože není nic nad hokejovou angličtinu. To se musí vidět. A že striptérka a moderátorka jsou podobná povolání? No tak určitě.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

"Přijde mi, že co jsem ztratila telefon, zbystřily se mi ostatní smysly." Tak nám mladí, nesympatičtí a nezábavní jedinci vstoupili do hry, kde se z nich stali ostřílení a zábavní hráči. Fajn. Mě tedy dost bavilo, kterak se rachitický Spencer kochal svým novým bicepsem, když "zoolog" Chláďa trhal zuby černé mambě nebo když se krásné Bethany postavilo ... no to je jedno. Prostě ve hře jsem se cítil tak nějak infantilně příjemně a mimo ni mě to nebavilo. Naštěstí se víc hrálo a já nyní odcházím zatančit si s Marthou bojový tanec. Tedy s Marthou ne, spíš s Ruby Roundhouseovou a jejími přednostmi.

plakát

Barry Seal: Nebeský gauner (2017) 

"Peníze se na mě sypaly ze všech stran. Kdo by čekal, že to bude problém." Gringo Barry Seal je hrozně zábavná postava. Je to sice ve skutečnosti kretén, který pomohl Pablo Escobarovi, Carlosi Lehderovi, Jorge Ochoovi, Manuelu Noriegovi a sobě k miliardám dolarů z kokainu, ale ve filmu mě baví. A taky mě baví skutečnost, že IAC není CIA, Barryho spojení příjemného s užitečným a skvělí Contras, kteří chtěli spíš emigrovat než bojovat. Kdo mě však rozhodně nebavil, tak to byl příbuzný dement J. B., kterému jsem od začátku chtěl dopřát kilometrový bungee jumping bez lana. A klidně s milionem dolarů v análním otvoru.

plakát

Vyrobeno v Dagenhamu (2010) 

"Šičky a stávka? Vůbec tomu nemohli uvěřit." Tak nám ženy přestaly pracovat, vařit, prát a uklízet, začaly stávkovat a hodily starost o domácnost na bedra svých manželů. Já to tedy nechci moc zlehčovat, ale hrdinčin manžel Eddie by si rozhodně zasloužil svatozář. Jinak považuju stejnou mzdu za stejnou práci za samozřejmost, ale v tomto boji mě asi víc než ženské stávkování zaujala bezpáteřnost odborových předáků. Ta se nezměnila a krysy typu Montyho Taylora stále stejně odhodlaně bojují za mé zájmy v řiti mých nadřízených.

plakát

Nepolapitelní (2015) 

"Nevyplácí se zkoušet, na co nemáš." Originální to není, napínavé taky ne a hlavní skákač je zadlužený trotl, ale špetku slušné akce jsem v tom nakonec našel a parkour mě baví. A tady se skáče se zárukou a docela slušně. Jen se přitom na můj vkus příliš třese kamera.