Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Počátek

Počátek (2010)

Úžasný mysteriózní nářez u kterého jsem se skvěle bavil a ani na třetí zhlédnutí mě to nepustilo a vydržel jsem to "hltat" celou dobu. Pro mě je to něco úžasného, DiCaprio super a vůbec, nemám tomu co vytýkat, jsem stejně moc zaujatý.

Hunger Games

Hunger Games (2012)

Film na me zapusobil tak, ze jsem si hned druhy den koupil serii vsech tri knizek a do tydne to precetl. Skvele udelane zpracovani knizky, ktera je jeste 5x lepsi! Mimochodem ve filmu lze nalezt vsechny podstatne sceny z knihy, coz me prekvapuje, nevzpominam si, ze by byla vynechana byt jedina dulezitejsi scena. Nyni, po druhem zhlednuti, kdyz mam jiz knizky prectene me film uchvatil jeste vic. Podle me jedno z nejlepsich prevedeni knizek na filmova platna. A Hunger games sem propadl uplne a je mi strasne lito, ze uz nemam co cist. Nezbyva, nez se tesit na dalsi filmy, ktere me doufam nezklamou. Hunger games jako takove se pro me staly kultem. "May the odds be ever in your favor"

Zlodějka knih

Zlodějka knih (2013)

"Rudy?! Nain Rudy, kiss me!!!" Já nevím proč, ale v životě mě žádný film nerozbrečel. Maximálně jsem cítil lehký smutek. Tenhle z nějakého důvodu jo... Těžko říct proč.