Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Absolvent (1967) 

Fantastický Hoffman, výborná hudba.

plakát

AC/DC: Live at River Plate (2011) (koncert) 

O můj bože! Chci tam být, chci je vidět, chci je slyšet!! Chci vidět, jak Brian Johnson zvoní na obrovský zvon, jak Angus neuvěřitelně hraje na svoji kytaru a jak neúnavně běhá po pódiu a pak ještě ukáže spoďáry. .. "Když posloucháš AC/DC jiná hudba ti je úplně ukradená" - tohle mi před časem řekl jeden známý a já nevěřila. Ale teď věřím. Pro mě neexistuje lepší skupina. Je naprosto legendární a jejich písně tu budou s námi už napořád. Miluji AC/DC a navždy budu! I'm coming down like a hurricane!)

plakát

Aféry (2011) (seriál) odpad!

Nic s Pavlem Křížem se mi nikdy nebude líbit.

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Moc se mi to líbí a nikdy mě nepřestane bavit humor hlavních postav.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

A pak že angličané nejsou vtipní!

plakát

Akvabely (2007) 

Líbí se mi ta upřímnost, se kterou je film podáván a taky prostředí! Dál jsem byla unešená z výkonů obou hlavních hrdinek, i když postava Marie mi přišla dost zvláštní. Francouzské filmy mě začínají opravdu bavit!

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Asi moje chyba, že jsem to viděla pouze ve škole a ne v klidu, doma. Vůbec ničím mě to nezaujalo, ale to je taky možná jen tím, že se prostě nejde soustředit, když za Vámi sedí víc jak 20 lidí a všichni mluví, nebo se smějí, nebo hledají někoho kdo by měl něco dobrého k jídlu. Ovšem jedno vím jistě. Tenhle snímek už si nikdy nepustím. Toto téma mě prostě nebaví.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Být tam normální herci, bez tohoto (v České republice zatím moc nevídaného) provedení hodnotila bych to tak max. na 30 %. Naštěstí tomu tak není a člověk si může vychutnávat dobře provedenou vizuální stránku. Samozřejmě, že chyby tam najdete i tak. Já osobně jsem poměrně spokojená, akorát ten příběh trochu vázl .. Pořád jsem čekala, že přijde něco přelomového a ono nic, už můžete číst akorát tak závěrečné titulky. Je mi jasné, že u Aloise Nebela bylo hlavním kritériem provedení a děj šel tak trochu stranou, ale i tak si myslím, že shlédnutí stálo za to. Protože na český film je to pořád velice slušné.