Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Zajímavé téma se skvělou ústřední dvojicí. Jareda a jeho práci obdivuji už nějaký ten pátek, co tady předvedl je neskutečné. On zahraje opravdu všechno! Ovšem moji celou pozornost na sebe v průběhu filmu strhl McConaughey. Poslední dobou hraje famózně a těším se na další filmy s ním. Výborná podívaná založená na skutečnosti. Co víc si přát?

plakát

Králové léta (2013) 

Fajn film s docela nepravděpodobným příběhem, ale to hravě zastínilo plno krásných momentů v lese se sympatickými hrdiny. Takže kamera, barvy, hudba a prostředí opravdu super, to jsem ani nečekala. Postava Biaggia jednoznačně nejlepší, fakt mě pobavil! Bohužel trošku nedotažené a pár scén bylo pro mě trochu zbytečných.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Super americká komedie, u které jsem se ze srdce zasmála. Myslím, že marihuana je prostě a jednoduše nevyčerpatelné filmové téma.

plakát

Nákupní maniačky (2013) (pořad) 

Tohle je tak strašně primitivní pořad, ale já se stejně občas dívám. Sama sobě se celkem divím a někdy si při sledování toho, jak urputně se ty ženské prodírají stojany s oblečením říkám, jestli jsem normální. Co na plat, za čas si to pustím znovu. Asi jsem fakt divná. (:-D)

plakát

Nepřítel (2013) 

Ani nedokážu vyjádřit, jak moc mě baví takové filmy. Kdy divák neví, co si myslet a pořád jen přemýšlí, co je skutečné a co ne. Věřím, že Jake Gyllenhaal by uhrál jakoukoliv roli, tady byl naprosto výborný a ani jeden charakter mu nedělal žádný problém. Po skončení mi to všechno začalo docházet, všechno do sebe začalo zapadat. Enemy je jeden z filmů, kdy prostě musíte dávat pozor, všímat si okolností a poslouchat každou větu. Za mě jasný plný počet, nechápu to nízké hodnocení. Někteří film asi nepochopili a nemají chuť se podívat znovu, což je obrovská škoda. (btw. Scéna s obrovským pavoukem ve městě byla božská!!)

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Trier je každopádně velký znalec lidské bytosti, padlo zde opravdu hodně dobrých myšlenek nejen o nymfomanii jako takové. Charlotte patří velký obdiv, že se pouští do takto kontroverzních rolí, nicméně jiná herečka by to stěží zahrála líp. Triera si oblibuji pořád víc a víc, baví mě jeho pravdivost a celkové zpracování filmů. Už teď se těším do jaké další šílenosti se pustí příště.

plakát

Nymfomanka, část II. (2013) 

Nechce se mi hodnotit zvlášť, beru to jako celek, protože I. by neměla smysl bez II. a naopak. Druhá část je hodně jiná, Trier ukazuje pohled na ženu, která vůbec nezvládá svoje tělo a pyká za svoje činy. Někdy možná zdlouhavější scény, ale za to zajímavější rozhovory. Naprosto mě dostal odkaz na Antikrista - opravdu velké plus! Závěr - obrovské překvapení. Co se taky dá čekat od Triera že, happy end rozhodně ne. Nemůžu prostě hodnotit špatně film s takovým tématem, to nejde.

plakát

Ona (2013) 

"Sometimes I think I have felt eveything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt."

plakát

Tečka páteční noci (2013) (pořad) 

Když jsem občas v pátek v noci doma a nemám co dělat, zapnu si tento pořad a většinou u něj vydržím až do konce. Lenny je příjemná moderátorka a vždy skvěle odlehčuje atmosféru. Navíc mě baví poslouchat nové neznámé kapely a díky této talk-show už jsem pár dobrých objevila.