Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (18)

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Shawn a Gus jsou prostě dva soukromí detektivové a hlavně dobří přátelé už od dětství, kteří vyřeší jakýkoli zločin a přitom vás skvěle pobaví. Agentura jasno si mě získala, pro mě je to skvělý a zábavný seriál při kterém se nenudím a pořádně se nasměji. Nejlepší ze všeho je jak si Shawn neustále utahuje z detektiva Lassitera a nejenom z něho, ale i ze všech okolo, policistka Juliet na tu je zase radost pohledět... znělka "I know, you know" je strašně chytlavá.

plakát

Bitva o Hill 60 (2010) 

Válečné filmy podle skutečné události mám moc rád, ale tento film mě moc nezaujal, v průběhu filmu jsem se chvílemi nudil. Scény, které ukazovaly vojáky v těch promáčených a zabahněných zákopech nebo jak se museli vojáci plazit přes území nikoho ty se mi líbili a ta závěrečná scéna kdy Oliver Woodward(Brendan Cowell) odpálí výbušniny a vyhodí tak výšinu Messines do luftu byla povedená. Ve filmu mohlo být spíš méně záběrů z Austrálie ty mě moc nebrali. Taky na konci mohl být ještě ukázán útok, který se ve skutečnosti odehrál po onom velkém výbuchu, kdy do útoku vyrazili britští, australští a novozélandští vojáci, kteří na bojišti našli šokované nepřátele, mnozí z Němců ztratili načas sluch, někteří jen bezmocně leželi na zemi, koktali a třásli se. Přibližně 10 000 německých vojáků zahynulo na míště, buď je usmrtil výbuch nebo pochovaly obrovské hromady zeminy, je škoda, že tohle už ve filmu nebylo, určitě to stojí za zmínku!

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Dexter patří mezi mé nejoblíbenější seriály, tento seriál si mě získal hned po shlédnutí první epizody a tak jsem hltal jeden díl za druhým. Seriál je hodně napínavý a taky soundtrack je výtečný, znělka „Blood Theme“ dodává seriálu takovou temnou a mrazivou atmosféru. Herecký výkon hlavního hrdiny Dextera(Michael C. Hall) je excelentní! Nejradši ze všeho mám stejně závěrečné díly v každé řadě, ve kterých se Dexterovi na stůl dostane hlavní záporák a Dexter ho bez milosti zlikviduje jednou provždy! Je škoda, že osmá řada byla poslední, takový závěr seriálu jsem teda nečekal!

plakát

Dva výtečníci (1977) 

Tohle je výtečná komedie s mými oblíbenci Terencem a Budem, kteří se nedobrovolně stávají policisty a tropí jeden malér za druhým, jen proto aby se uniformy zase zbavili. Bavil jsem se od začátku až do konce, jedna rvačka střídá druhou, ve filmu jsou chytlavé melodie. Je to skvělá oddychovka, která dobře pobaví.

plakát

Francouzská cizinecká legie - Nejtvrdší elitní jednotka (2007) (seriál) 

Dokument nám ukazuje jak to chodí ve Francouzské cizinecké legií, její tradice, tvrdý výcvik, který musí legionáři absolvovat. Novinářka Elisabeth Nord zde zpovídá taky několik legionářů a snaží se najít odpoveď na otázku, proč opouštějí muži z celého světa svůj starý život a přihlásí se do legie? Je zde také ukázána historie legie od počátku jejího založení a jakých bitev se v průběhu doby legionáři účastnili...

plakát

G. I. Joe (2009) 

Film je vizuální podívanou, jedna akce střídá druhou, nanotechnologie, nanoobleky, nanobomby, taky sem tam nějaké vtipné hlášky a to je asi vše co můžete čekat od tohoto filmu, ale přesto jsem se v průběhu filmu celkem nudil.

plakát

House of the Dead (2003) 

House of the Dead není zas tak špatný film, i přes to nízké hodnocení a tu spoustu negativních komentářů. Já jsem se docela dobře nasmál a film mi nepřišel zas tak hrozný, koukat se na to dalo. Nejlepší postava byl kapitán Kirk, samopal v rukách a v ústech doutník! Líbilo se mi jak kapiták Kirk rozdal všem zbraně a rázem se ze všech stali hotoví ostrostřelci, nejlepší scéna z celého filmu byla jak se musí přeživši dostat přes armádu zombíků do toho dřevěného baráku, to byl solidní masakr!

plakát

Jack Rozparovač: První sériový vrah (2006) (TV film) 

Je to už přes 100 let a policii se přesto stále nedaří odhalit, kdo vlastně byl onen Jack Rozparovač! V tomto dokumentu se nejrůznější odborníci vydávají po jeho stopách a podaří se jim vytvořit pomocí počítačového programu jeho údajnou podobiznu. Já osobně si myslím, že to nebyl nějaký nevzdělaný blbec z chudé čtvrti, jak zní závěrečný verdikt odborníků v tomto dokumentu, vždyť v roce 1888 zabil a rozřezal pět žen a přesto zůstává jeho totožnost i nadále neznámá, zřejmě asi nadobro.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Tento seriál je pro mě příjemná oddychovka a kdykoli se na něj koukám tak se vždycky pořádně nasměju a nejlepší ze všeho jsou ty Barnyho legendární historky. Tahle pětičlená banda z New Yorku je prostě Boží...

plakát

Kmotr II (1974) 

Druhý díl Kmotra mě nijak zvlášť nezaujal, i když film patří svým hodnocením mezi Top 10 na CSFD. Film měl přes 3 hodiny a nic moc extra se v něm nedělo až snad na závěrečné popravy "nepohodlných".