Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Cizinec (2010) 

Film jenž mne doslova dostal i napotřetí....Tohle dokonale sladěné herecké duo si zaslouží potlesk a uznání...5 Hvězd a ještě jedna za atmosféru. :)

plakát

Mlhy Avalonu (2001) (TV film) 

Film sice udělal dojem ale to je vše.Legenda se sice dá do nějakých měřítek přepsat a přetvořit ale tohle bylo přeměněno na můj vkus až moc a že by Morgiana jen tak nechala svého syna nějaké potrhlé ženě co smrděla hned od začátku se mi taky nezdá..

plakát

Johnny English se vrací (2011) odpad!

Slátanina ze spusty ohraných rádoby vtipných scének.Přijde mi to spíš trapné nežli k zasmání .

plakát

Breakout (2007) 

Libovej soundtrack a příběh o přátelství které i hory zdolá se spoustou dojemných chvil spolu vytvořily tenhle film udělal na mě dojem a dává, 4 * i za herecké výkony...

plakát

Kocour v botách (2011) 

Tohle už mi nepřijde originální ani v nejmenším!! Už od začátku mi přišlo jak bych film už někdy viděla a to jsem si zcela jistá že tohle bylo poprvé.Koncová scéna kdy kocour tančí se svou čičí mezi meči a hrozí jim zdánlivé nebezpečí mne naprosto ubezpečila že fantazie vynaložená na tenhle film se rovnala bodu mrazu.Kdyby tento film ztvárnil malíř na své plátno vypadalo by to jako kdyby seděl přímo před obrazy jiných malířů a snažil se zachytit je všechny a smíchal je přitom do jednoho. 2 * dávám za soundtrack který ovšem také moc originální nebyl .Možné je že mám již rozmazlené oči ale animace mě taky nepotěšila. (ale člověk holt nesmí mít srovnání s trailerem na Tomb Raider 9)

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

Na můj vkus tam byla moc vidět počítačová animace -třeba ten déšt ...bylo opravdu hodně vidět že je to fake (zážitek z 2D) ale ve 3D to mohlo bejt o trochu lepší

plakát

Sekaiiči hacukoi - Season 1 (2011) (série) 

Naprosto souhlasím se zízou, ale přesto patří toto anime k mým oblíbeným.Člověk si hollt musí konec domyslet ...