Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Od hereckých výkonů až po úplné maličkosti - tenhle film je dokonalost sama.

Tahle země není pro starý

Tahle země není pro starý (2007)

Precizně natočené. Krásná kamera, herecké trio Bardem Brolin Jones stojí za poklonu, některé scény nemůžu dostat z hlavy. Film, který se každému nemusí líbit díky svojí syrovosti, krutosti, absenci hudby a některými dialogy a monology bez děje. Pro mě je právě tohle tím, co z filmu dělá jeden z mých nejoblíbenějších. To, že dostal Oscara je takový malý bonus, protože i bez něj patří mezi nejlepší thrillery co kdy byli natočeny. Coenové v nejlepší formě.

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Nejlepší akční film, nejlepší bitky, úžasná kamera a snad žádná hluchá místa. Matt Damon se pro tuhle roli narodil. James Bond by dostal na prdel.

Počátek

Počátek (2010)

Kvůli těmhle filmům se chodí do kina! 100%

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Celá sága je sama o sobě úžasná, ale tenhle díl mě naprosto odrovnal. Lucas se stal terčem obrovské kritiky, aby pak přišel s trojkou a všechny posadil na prdel. Úžasné triky, GENIÁLNÍ scénář a skvělý Ewan McGregor. Všechno do sebe tak krásně zapadá, všechno dává smysl. První nádech Darth Vadera mi zůstal v hlavě ještě hodně dlouho. Lucas spojil kultovní trilogii s nejlepší současnou sci-fi a sága je uzavřena. Bohužel. Všechno jednou končí. A režisér si zajistil nesmrtelnost.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Tenhle film pryští překrásnou vánoční atmosférou, klidem, pohodou, skvělým humorem, ale je hlavně pro zamilované, protože každý si zde najde ten svůj druh lásky. Takovýhle skvělý casting herců se sejde jednou za pár let.Jestli si chcete udělat hezký večer s přítelkyní a pustit si nějaký film, tohle je u mě jasná volba. Tenhle snímek dokáže pobavit i rozplakat. Nejlepší romantická komedie, kterou podle mě už nikdy nic nepřekoná.

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Snímek, který se točí okolo jednoho nevrlého veterána a jeho prima káry. Kdo by řekl, že z toho mistr Eastwood udělá vrchol své tvorby a jeden z nejlepších filmů vůbec? Scéna se zapalovačem mi vyrazila dech. Bravo

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Miluju Richieho filmy a mezi jeho díly je pro mě tenhle nejlepší. Skvělý scénář a hlášky, výborná hudba a dobrý humor. A Brad Pitt řádí.