Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (99)

plakát

Amadeus (1984) 

Film jsem poprvé viděla v prváku na střední. Když nám učitelka řekla, na co se budeme dívat, malém jsem mlátila hlavou do lavice. Mozartův život mě absolutně nezajímal a že žije nějaký Forman mi bylo taky šumák...No dopadlo to tak, že jsem neodlepila hlavu od obrazovky! Ach jak já jsem byla kdysi hloupá. Od té doby uběhlo 11 let a film jsem viděla mnohokrát a kdybych mohla dám hvězdu navíc, protože vlastně trochu domohl k tomu- pan Forman má můj velky dík ( druhý patří učiteli dějepisu,třetí češtinářce , ale to sem nepatří)- že jsem se začala zajímat i o jiné věci než šminky.

plakát

Anatomie lži (2009) (seriál) 

Budu se opakovat, ale hlavní hrdina mi taky tak trochu připomíná House. Každopádně krimi serial postavený na zkoumání mimiky tváře je něčím originálním a neokoukaných a do určité míry poučným. Za mě silnější 4*

plakát

Azyl (2008) 

Takovýchto hororů jsou mraky. Nic nového nenabídne, přestože začátek vypadá slibně. Hned jak se na scéně objeví napodobenina Freddy Kruegera všechno jde do....

plakát

Bastardi 2 (2011) 

No to bylo pěkně o ničem, vždyť se tam pomalu nic nedělo. To i ta jednička byla lepší

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

A já ty tři hvězdy dám a dala bych možná i čtyři, kdyby poslední dvě série nebyly tak strašné. Beverly je prostě část mého dětství a vůůbec nelituji a nestydím se za to, že jsem ho sledovala.

plakát

Bez dechu (2011) 

Ten Lautner je neskutečně špatný herec, nemůžu si pomoct, ale nevěřím mu ani slovo, ať jde radši předvádět spodní prádlo nebo něco, ale herectví ať pověsí na hřebík. Udělá mi tím obrovskou radost.

plakát

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál) 

1/4. série 30/40%, 5. série 70% 6/7. série 100% u některých seriálů jde postupně kvalita rapidně dolů u tohoto je tomu úplně naopak. Co začíná pubertální a trochu přihlouplou story postupně přechází ve velice kvalitní fantasy, které dle mého dominuje Alyson Hannigan

plakát

Cesty domů (2010) (seriál) odpad!

Úroveň českých seriálu, kterými nás krmí Prima a Nova je tak hluboko,že už ani hloub padnout nemůže,což dokazuje i tento "skvost".

plakát

Copak je to za vojáka... (1987) 

Vždy, když na film koukám, lituju, že si takovou skvělou bojovou hru nikdy nezahraju :). Moc by mě totiž bavila. A baví mě i film.

plakát

Cry_Wolf (2005) 

film mě příjemně překvapil, taková chuťovka na nedělní večer, která neurazí a ten konec jsem teda nečekala.