Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (99)

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Emotivni, dramatické- prostě dokonalý film. Norton zde září. Věřila jsem mu každý krok, každé slovo a výraz tváře. Scéna ze sprchy doma je úžasná a ne proto že je v ní Edward nahý, další úžasná scéna, kdy bratři strhávají v pokoji "výzdobu" zdi, mrazivá vražda černochů..závěrečný proslov..nemám slov.Skvělé!

plakát

Bez dechu (2011) 

Ten Lautner je neskutečně špatný herec, nemůžu si pomoct, ale nevěřím mu ani slovo, ať jde radši předvádět spodní prádlo nebo něco, ale herectví ať pověsí na hřebík. Udělá mi tím obrovskou radost.

plakát

Světlo ve tmě (2006) 

Možná kdyby v hlavní roli nebyla Demi Moore přidala bych jednu hvězdu. Jako herečka není špatná, ale v tomto špatná byla. Příběh jinak zajímavý, člověk chvílemi neví, jestli jsou to halucinace z prášků, jestli opravdu vidí duchy, nebo na ní někdo něco hraje. Zajímavé scény se střídají s pár dost nudnými a efekty kolikrát taky katastrofa, ale ve výsledku jsem byla spokojená.

plakát

Příšerky s.r.o. (2001) 

Syn Čiči miluje, kdyby bylo po jeho, mohl by se na to dívat neustále. Boo je rozkošná. Velmi povedený animák.

plakát

Holka jako já - příběh Gwen Araujo (2006) (TV film) 

Velice emotivní film o dívce, která se narodila v těle chlapce a jejím smutném konci. Bohužel netolerance ve světě byla je a bude.

plakát

Trust (2010) 

První hodina filmu super,pak se to zvrhne. Že se čtrnáctiletá holka nechá zblbnout chlapem co má přes třicet se dá pochopit,dá se pochopit že s ním šla na čaj, či co to bylo, já byla ve 14 taky vygumovaná, ale že ji znásilní a káča pitomá mu ještě volá a je nešťastná, že on ji neodpovídá, to už je fakt na cvokaře. Nevím jak to v těchto situacích chodí a jestli opravdu takto, ale film se díky tomu zvrhne v rodinné drama s plačícím agresivním otcem, zoufalou matkou a dcerou co "miluje" nemiluje chlapa co ji znásilní. Téma je aktuální, počítač má dnes v pokoji kdejaký 8letý harant za podpory svých rodičů, tak možná se rodiče trochu uvědomí a popřemýšlí, jestli je zrovna internet vhodná výplň volného času pro jejich ratolesti. Můj syn je ještě malý,ale compu se v pokoji nedočká i kdyby se třeba na hlavu stavěl.

plakát

Holky na hlídání (2007) 

Film má slibný začátek, ale konec je nedodělaný. Celkově poměrně nuda. Jeden z filmů na které si za chvíli ani nevzpomenu.

plakát

Megapiraňa (2010) (TV film) odpad!

Hodně špatný vtip

plakát

Odplata (2006) 

Čekala jsem, že to bude horší. Nakonec ty 2* a půl dám. Pofidérní kamera, průměrní herci, ale příběh celkem zajímavý a lekaček jsem se taky dočkala.

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Nápad by to mělo, ale nějak to už není ono. Vadí mi ta přemíra akce. Auto co vletí do vrtulníku, plyn co bouchne všude kolem hlavních hrdinů... Nemá to to kouzlo předchozích dílů, jakoby už Willis nebyl McClane, ale někdo úplně jiný. Jinak film dobrý, lepší průměr. Má dobrou myšlenku. Protože pokud by selhaly počítače, fakt bychom byli v r.... a líbi se mi, že toto téma je zfilmované.