Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

Asi jsem očekával více. Předvídat se dalo hodně. Nelogických děr jako máku. Možná ubrat ten červený sajrajt a trosku pomoc tomu příběhu a také tomu aby se postavy nechovaly stejně hloupě jako v každém podobném filmu.

plakát

Batman (2022) 

Ani vlastně vůbec nevím za co jsem dal ty 2 *. Je to zvláštní hromada lidí tvrdí jak je nový Batman super ale já ho nemusím.  Vím jakým stylem je natočený o tom žádná ale jako milovník Batmana a k tomu prectenych poměrně hodně komiksů Batmana si v této filmové verzi nemůžu najít oblíbení. Nevím co víc k tomu dodat. Co se týče herce v roli Batmana....musím se přiznat nevěřil jsem že by ho mohl hrát. Kupodivu v roli netopiriho muže mu oblek velmi slušel a oblíbil jsem si ho. Jenže jako civilní osoba Bruce Wayne katastrofa absolutně žádný respekt k té postavě. Prisel mi jako puberťák někde od vedle hrající si na Bruce Wayna. Záporné postavy zde byli fajn za jejich výběr jsem byl rád. Jinak zbytečně moc krutý a surový a z toho se mi chtelo blít. To není prostě Batman jděte do prčic. Určitě film za jedno  shlédnutí stojí. Ale víckrát už bych na něj nesel.

plakát

Ad Astra (2019) 

Těšil jsem se. A jsem rád že jsem na to do kina nešel. Nic moc.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Zatím asi nejlepší film co jsem kdy viděl. Když to vemu tak kolik toho mají za sebou během posledních x letech tak toto je moc pěkné zakončení celé série. Kam se hrabe pán prstenů se třemi díly.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Jen diky tomu ze tam hral Jason Statham to bylo tak slabe.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) odpad!

Nemohu tomuto filmu dát ani jednu hvězdu protože to byla hrůza opravdu jsem rád že jsem na něj nešel do kina. Něco tak hloupého jsem neviděl dlouho i horší Béčka tomuto filmu nakopou zadek. A rozhovor některých postav uplně otřesný jako z hloupých amerických komedií / parodií ze střední nehodící se do doby kdy se film odehrává. Přišlo mi že se film odehrával 4 neskutečně dlouhé hodiny. Všechno je tam špatně.

plakát

Jurský svět (2015) 

Jurský svět vůbec nezklamal! Nejprve bych chtěl zmínit že prvních 15 minut mi stačilo na to abych věděl že mě to bude bavit. Za další vůbec nic přehnaného čekal jsem že to bude horší a tím myslím v dnešním stylu mega krváky a hlavně jen předvádění efektů a zbytek v háji. Za další herecké obsazení taky super a to jak dospělé tak i dětské obsazení ( herečka Bryce Dallas Howard je sexy a herec Chris Pratt je taky moc fajn) . A mělo to i nádech klasiky což Vás ve filmu taky nemine pokud jste viděli alespoň první díl. Myslím že se na tento film můžete těšit já se nenudil ani chviličku. Stojí za to si na to zajít do kina. Přeji pěknou podívanou. Jo a myslím že se i zasmějete.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Píšu jako fanoušek Marvelu a Avengers Age of Ultron se mi líbí. Příběh je fajn a já jsem se bavil a nevzpomínám si na část která by mě nudila. Opět je se čemu zasmát a podle mě toho není málo. Možná mohlo být více scény věnováno přímo Ultronovy ale i to se dá. Každopádně se na to oplatí jít do kina. A pokud mohu doporučit tak dejte přednost titulkám protože dabing je hrozný.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Myslím že se nemusí ani moc psát. Temný rytíř se povedl stejně jako předchozí dva filmy. Nolan vydal opravdové maximum ve všech dílech. Je to určitě na jedničku. U tohoto se mi nejvíce líbí závěr.