Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (98)

plakát

Krabi (1976) 

V 80. letech jsme na něj pravidelně chodívali se základkou do kina. Tak sugestivní, že si ho dodnes pamatuji.

plakát

Elvis (2022) 

Byl by to dobrý film, kdyby ho natočil někdo jiný, než Baz Luhrmann. Jeho jméno mě varovalo, Moulin Rouge jsem dala až napotřetí, ale dala jsem mu šanci. Jedním slovem šílené. Někdo tu psal, že "pak se děj uklidní", ve verzi v našem kině se tak, bohužel, nestalo a bylo to šílené od začátku, až do téměř konce. Úžasný zvuk našeho kina zvýraznil tu místy až nesnesitelnou a zbytečnou uřvanost ještě víc. Říkala jsem si, že koncertní scény by Bazovi mohly jít, nešly a bylo jich poskrovnu, nejlepší asi ty z Las Vegas. Austin Butler velice dobrý, škoda, že nedostal tolik prostoru jako příběh Hankse, jehož výkon mi vůbec nesedl a název "Plukovník" by byl pro film asi výstižnější. Místy oči trhající český překlad v titulcích, za který Baz nemůže, chápu a výraz "Šmé, Šmehulák a šmehulit" pokaždé odvedly mou pozornost natolik, že jsem se chvíli nebyla schopná vrátit do děje! Zklamání a vůbec nevím, jak ohodnotit, jedna za Butlera a druhá, ani nevím za co ...

plakát

Nic než pravda (2008) 

Film mě začal s..t velice záhy, bohužel jsem to včas nepřepnula, protože konec mě nas..l ještě víc. Ztracené 2 hodiny života!

plakát

Je třeba zabít Sekala (1998) 

Nechala jsem si na premiéru hezkých "pár" let času, ale mě, bohužel, Sekal "nerozsekal". Pořád jsem čekala, kdy že "TO", tak pověstné a vychvalované, přijde, leč ke mně to tedy nedorazilo. Dle mého názoru silně přeceněný film, nepřesvědčivé, nějak jsem jim to nevěřila, zalité sluncem, jak reklama na máslo Zlatá Haná, ale upocené, jak umělým potem během natáčení hojně zkrápění statkáři. Často zoufale přehrávající herci, až mě to v některých momentech rozesmálo, což jistě nebyl záměr. Hudba občas jak z indiánky. Vzhledem k tomu, že jsem vydržela až do konce, tak za 3, oceňuji pár dobrých momentů a myšlenek, finále a závěrečnou pointu.

plakát

Majordomus (2018) 

Za mě nuda ani náhodou, film mě přikoval k obrazovce a už nepustil. Dějem, původním zněním, krásným vizuálem ... musela jsem si pak o Kašubech vyhledat víc. Hodnocení na csfd jsem viděla až po filmu a jsem za to ráda, že mě nic neovlivnilo předem.

plakát

Nalezený ráj (2003) 

Nenechala jsem se odradit hodnocením a film mě celkem příjemně překvapil. Bylo to svižné, moderně pojaté ... vytkla bych jen příšernou paruku Nastassji a herce mohli nechat za těch 17 let přece jen trochu reálněji zestárnout ;)

plakát

Radúz a Mahulena (1970) 

Protrpěné 2 hodiny! 2 hvězdy za vizuál, Vašáryovou a především Třísku ...

plakát

Psí láska (2020) 

Pro tu většinu laiků, která zde bude hodnotit, těžko pochopitelné a stravitelné ...

plakát

Neon Demon (2016) odpad!

Bezbřehá nuda a ztráta času. Nenašla jsem nic, za co bych mohla udělit alespoň jednu *, abych film neposlala do odpadu.

plakát

Malostranské humoresky (1995) 

Překvapuje mě zdejší nízké hodnocení. Atmosféra, herci … já si přála, aby film neskončil!