Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (288)

plakát

All Hallows' Eve (2013) 

Snímek je rozdělen do tří povídek, které si pouští jedna rodina o Halloweenu na videokazetě, kterou si donesly z koledy. Takže většinu času sledujeme film ve filmu. Když pominu druhý příběh o nějakém směšně vypadajícím mimozemšťanu, tak je to dobře poskládaný horor o zabijáskem klaunu. Zbývající dva příběhy tady už jsou The 9th Circle, Terrifier.

plakát

All Hallows' Eve 2 (2015) 

Film rozdělen na 8 příběhů... 1. **** 2. *** 3. *** 4. *** 5. ** 6. *** 7. *** 8. ***

plakát

Amityville: Probuzení (2017) 

Když se podívám kolik už je filmů na toto téma, tak mi příjde, že už je přeAmityvillováno...

plakát

Apokalypsa: Vzestup Hitlera (2011) (seriál) 

Francouzi se zase předvedli a po skvělém seriálu Apokalypsa 2.světová válka nám tentokrát naservírovali životopisný dokument skopčáckého hajzla Adolfa Hitlera. Mnoho nových zajímavých informací a poznatku od úplných začátků hnědokošiláčů, až po vynucení si absolutní moci, kdy se celé Německo zahalilo do diktatůry, která sebou brzy zatáhla do války celý svět.

plakát

Après le bal (1897) 

Jelikož je tady první erotická scéna ve filmu, tak z toho asi chlapi pořádně šíleli. I porno nějak začínalo.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Jako velky fanoušek serie Evil Dead nemužu hodnotit jinak. Serial do sebe skvěle zapadá a ani chvilku sem se u něj nenudil. Od začátku do konce jde o brutální nářez, který bude mit doufám ještě nějaké pokračování.

plakát

Auto (1977) 

Být tam jiný konec (nejlépe že by auto zmizelo samo) tak tu jednu * přihodím. Film má atmosféru, napětí, má i honičky v autě, ale ten konec mi prostě nesedí.

plakát

Auto je zbraň (2003) 

Zajímavý a poučný český dokument s dobrým hereckým obsazením který jsem asi jako většina z vás viděl při teorii v autoškole, takže i tak trochu vzpomínka.