Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (226)

plakát

Pán prstenů: Návrat krále (2003) 

Po dlouhé době jsem si pustil znovu Pána prstenů a hezky všechny tři díly za sebou, abych to měl konečně ucelené. První díl se mi líbil hodně, byl takový objevný a příběhově zajímavý. Další dva díly byly taky hezké, ale už se podle mě nevyrovnaly té jedničce. Spousta různých bojů a šarvátek, navíc jedna jako druhá. Podle mě to zpomalovalo tempo a dějově to film nikam moc neposunulo. Každopádně úplný závěr a poslední minuty opět bezkonkurenční.

plakát

Záhada Hory mrtvých (2013) 

Dokoukáno s ironickým úšklebkem a častým nevěřícným kroucením hlavou. Alespoň ze začátku jsem si celkem užíval ty záběry na hory, to bylo i docela hezký. A asi to tak mělo zůstat do konce, protože hororová linka ve druhé polovině filmu je řádná zhovadilost!

plakát

Oculus (2013) 

Na tenhle horor jsem se hodně těšil, ale když to vezmu kolem a kolem, jsem z toho trošku zklamaný. Ze začátku to vypadalo nadějně, ale potom to začalo být takové zvláštní. Některé momenty mi přišly málo vysvětlené a člověk si musel v ději něco domýšlet. Konec takový chaotický a překotný. Nicméně po celou dobu si to udržuje celkem solidní atmosféru a celkovou úroveň. Tři hvězdičky plně odpovídají - jen lehký nadprůměr.

plakát

Kukátko (2014) (pořad) 

Obě dvě hvězdičky dávám jenom za Juraje Kemku, který celý tento program táhne. Ostatní mu jenom sekundují a jsou pro mě víceméně neviditelní. V některých případech by snad bylo lepší, kdyby tam ani nebyli - narážím na tu zrzku. Námět vcelku zajímavý, lákalo mě "oživení" slovenské Partičky, ale ve výsledku bohužel nic moc.

plakát

Insidious 2 (2013) 

No musím říct, že jsem se u žádného hororu už tak dlouho nebál. Příběh je možná místy trochu překombinovanější, ale nakonec všechno zapadne na své místo. Už se těším na další díl.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Začátek velmi zajímavý, ale potom to začalo dějově trochu upadat. Charlize Theron byla ve své roli výborná. 3,5 hv.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Bezesporu nadprůměrný horor, ale abych byl upřímný, tak bezprostředně po dokoukání jsem byl malilinko zklamaný. Je to atmosférické a skvěle natočené, ale horory Jamese Wana se vždy vyznačovaly ještě navíc skvělým příběhem s nějakou překvapivou pointou nebo nečekaným příběhovým zlomem a právě to mi tady trochu chybělo. Milovníkům hororů však jednoznačně doporučuji. 4 hvězdičky, i když trošku slabší :)

plakát

Cesta (2012) 

Celkem solidní atmosféra je na filmu asi to jediné pozitivní. I přes ucházející atmosféru mě to ale zase tolik nebavilo a to mám podobné filmy rád. Závěr je docela překombinovaný a ani nedává moc smysl...Zkrátka nic moc...

plakát

Stoker (2013) 

Na tenhle film jsem se hodně těšil, ale nakonec jsem zůstal trochu zklamán. Režijně je to skvěle zvládnuté, ale dějově je to ve výsledku tak trochu o ničem. Samotný závěr jde pak úplně do vytracena. Docela škoda, nic moc to ve mně nezanechalo.