Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (10)

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Další z mnoha filmů na téma démoni. V podstatě ničím nevybočuje z řady, hezcí herci, vtáhnutí do děje, člověk se párkrát lekne. Neurazí a ani nenadchne.

plakát

Sousedi (2014) 

Film, který neurazí, ani nenadchne. Vtípky, které pobaví, ale děj v podstatě o ničem, žádný pořádný vývoj. Oddechovka....

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Povedený film, jen bych vytkla první scénu, která prozradila, jak film skončí, tudíž už konečné napětí a gradování děje nebylo tak silné, jak by mohlo být. Škoda toho.

plakát

Tajemné okno (2004) 

Musím uznat, že Deppovi tato role vyloženě sedla, neumím si v ní představit někoho jiného. Dal filmu to nejdůležitější-duši!

plakát

Machři 2 (2013) 

Očekávala jsem vzhledem k obsazení větší pecku. Bohužel trošku zklamání.

plakát

Mamas & Papas (2010) 

Po vyčerpávající vlně amerických rádoby hitů konečně film s nosným tématem s různým pohledem na rodičovství. Příjemným překvapením pro mě bylo obsazení bratrů Čapkových. Možná i proto plný počet *.

plakát

Velká svatba (2013) 

Sladkobolná komedie, kde je hlavním tématem sex, ve stylu každý s každým. Film je bez nápadu a děj se skládá ze samých rádoby vtipných scén. Na to, jakou měl tento film reklamu je pro mě velkým zklamáním.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Velmi příjemné překvapení. Nejsem sice příznivcem akčních filmů a na tento jsem se dostala spíš náhodou, ale čas mi u filmu příjemně utekl. Jen bych vytkla zbytečně předramatizovaný konec, ale to už je jen drobná vada :-)

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Podle ukázek jsem čekala mnohem více, ale bohužel ukázky k filmu byly tvořeny z nejvtipnějších scének a zbytek filmu bylo zbytečné natahování filmu o ničem.

plakát

Našrot (2013) 

Sice spousta jednoduchých vtípků za účelem prvoplánovaného pobavení, ale pro odreágování super :-)