Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Spy Kids: Špioni v akci (2001) odpad!

Nejhorší útok na mou trpělivost (nebo něco takového, má slovní zásoba je lehce podprůměrná). Jako kdyby někdo vzal do ruky některé z věcí které nesnáším a vmetl mi je přímo do obličeje. Prosím, ať toto nikdy Tarantina nenapadne.

plakát

40 let panic (2005) 

Je to hrozně trapné, ale já ten film nedokoukal. Nejspíš jsem první na této databázi, kdo dal tak vysoké hodnocení filmu z kterého viděl jen jednu hodinu. Ano, dalo se na to koukat - musím říct: bylo to vtipné. Ale ne tolik abych u toho marnil ještě další hodinu života a ani trochu mě nezajímal konec (už z názvu můžu předpokládat jak to skončí). A možná se mýlím, třeba by mě druhá hodina překvapila, jenže to by nesměla být ta první tak zatraceně obyčejná.

plakát

V pasti (2005) 

Ještě nikdy jsem neviděl že by někdo s někým takhle vyjebával. Efektně natočený, absolutně nepředvídatelný a napínavý film, tleskám Ellen Page za její výkon. Bohužel velice nepravděpodobné, tipuju tak 97% takovýchto případů dopadá přesně naopak. Až ve zprávách nebo na internetu uvidím reportáž o případu, který dopadl podobně jako tady, pořídím si deníček abych si to tam mohl napsat.

plakát

Hancock (2008) 

Popravdě jsem se těšil až uvidím prvního nesympatického, lhostejného a věčně opilého superhrdinu. Očekával jsem, že se pobavím, že se moje hodnocení vyšplhá na čtyři hvězdy. Jsem však zklamaný a nejlepší komedie se superhrdinou pro mě stále zůstává Kick-Ass.

plakát

Americký zločin (2007) 

Pro mě zatím emocionálně nejsilnější zážitek. Viděno 3.10., dosud jsem se z toho nevzpamatoval a počítám že si to budu alespoň ještě měsíc připomínat. Měl jsem sice pocit, že mi tu stále něco chybí, ale po konci filmu jsem měl jasno. Té holčičky mi bylo vážně líto, bylo otřesné co jí ta hrozná ženská provedla. To, že je mi někoho líto se mi moc nestává a už vůbec se mi nestává, že bych se v noci opakovaně probouzel a pokaždé si u toho vzpomněl na tento příběh.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Slovo "awesome", které se vyskytuje téměř v každém díle, zřejmě odkazuje na kvalitu seriálu. Barneyho "legendary" zase odkazuje na to, jaký bude seriál za pár let :)

plakát

RRRrrrr !!! (2004) odpad!

Končím! Dál už fakt nemůžu. Po 36. minutě utrpení vypínám film...

plakát

Policajti na baterky (2003) 

Nudné, trapné a rasistické. Kdybych stál o něco, kde se řeší rasový konflikt shlédnul bych něco, kde je pan Hitler.

plakát

Černá labuť (2010) 

Po čase sledování filmů jsem zjistil že k přežití ve vězení potřebujete sílu nejen fyzickou ale i psychickou. Zvláštní, k baletu potřebujete to samé. Nikdy by mě to nenapadlo, protože balet nesleduji, dá se říct že ho z celého srdce nenávidím - je to jediné co bych dnes dokázal nazvat opravdu krutým. Za to jsem si nemohl nechat ujít Natalii Portman, která mě zatím nikdy nezklamala, v její oskarové roli. A nepřekvapila mě ani trochu. Dávám jasných *****, celý film byl totiž až děsivě dokonalý.

plakát

Leon (1994) 

-"Přestaň do něj střílet vždyť už je tuhej" -"Ten č**ák mi zničil můj novej oblek k**va !" :D Oldmanova nejlepší záporná role. Úžasný výkon podala teprve ve svých 13-ti letech také i Natalie Portman, málo kdy se povede tak skvělý debut. Jean Reno bohužel tolik nezářil, koho by dnes nějak zvlášť zaujal psychopatický zabiják popijející mlíčko. Dost k hereckým výkonům. Film mě natolik vtáhl do děje, že jsem zapomněl na velice nízkou teplotu v pokoji (to je ale blbost co? :)). Asi nebudu jediný komu se tento filmový zážitek zapsal do paměti velkým, tučným písmem.