Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (1 258)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Typický hollywoodský konzumní.... není určen ani pro zábavu, ani pro obveselení, ani pro poučení.. tento snímek je určen pro zaplnění volného času, k pasivnímmu sledování čehosi, co tvoří x-tou variaci na superheroes... Pokud pomine standardní škleby W.Smithe, jemně doplněné a chameleonství Ch. Theron, tak vyjdete s kina a nic.... Vůbwec nic.. Prostě tupá sledovačka na půl druhé hodiny bez šťávy, nadhledu... Někdy mám pocit, že to je přesně ten film pro nechtěné návštěvníky obludárií (megacenter nákupního konzumu), kdy omylem vpadnoucí polapený návštěvník (respektive doprovod) potřebuje někde na cca dvě hodiny být odložen (nejlépe s unuděnými výrostky)... to pak potom jo, ten film je k tomu nějak stvořený :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejnovější Hancockův takzvaný hrdinský čin si vyžádal tučnou daň. Podle prvních odhadů by škoda mohla dosáhnout částky až devíti milionů dolarů, což by představovalo Hanckockův osobní rekord." Alkoholem prošpikovanej lítající cynik Hancock mě od první chvíle hrozně bavil, když ničil asfalt při přistání, když svým tělem zastavoval vlak, když vytvořil světovej rekord v hodu velrybou i když vedl debaty s rozčílenými spoluobčany. Jenže pak se začal napravovat a skoro přestal dělat jakýkoli zábavný věci, což je neodpustitelný. Já mu tedy přeju rodinu, slušný oblečení i milující sousedy, ale nemohlo by se to odehrát v nějakým jiným filmu? Tohle prostě mělo být o opilým křupanovi, kterej originálně zachraňuje svět a strká přitom lidem hlavy do zadnic. ()

Reklama

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Dokud Hancock chlastal a byl svými spoluobčany zatracován, byl mou osobou milován. V době, kdy se z něj stal americký superhrdina a navíc zjistil, že není jediným unikátním svého druhu, jsem jej naopak zatracoval. Navíc v druhé polovině filmu snad ani sám Berg nevěděl kam směřuje a Hancock se ubírá neznámo kam. Stejně tak i Willovo charisma, které v podání antihrdiny působí na plátně vskutku pěkně, ale jen do té doby, než se přemění do role rehabilitovaného klišovitého hrdiny a jeho cool image se začne postupně vytrácet. Hancock měl našlápnuto vyletět do slušných výšin, ale díky děravému scénáři nakonec dopadl brzo na zem. Scéna s ležícím Hancockem a sršící vodou z požárních hlásičů ve mně z nějakých prapodivných důvodů navíc evokovala vzpomínky na Matrix Revolutions. Snímku však nelze upřít kvalitní hlášky a vtipy, dobré herecké výkony, především zásluhou Willa Smithe a také nemalý hype, který se nakonec ukázal jako neopodstatněný. (6/10) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jedna věc je, že to neví, jestli to chce být komedií nebo dramatem, věc druhá, že to nefunguje ani jako jedno, respektive komediální půlka je slabá (ale má nápady) a ta vážná zase k smíchu. Nic moc Hancock nenabídne ani po akční stránce a citelně mu chybí pořádný záporák. To chce ale drzost, vytáhnout v konkurenci Heroes s tímhle do kina. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to letní pecka, jak má být. Will Smith je opět skvělej a opravdu vtipnej. Akční scény koulervoucí a zároveň opravdu zábavný a to jak Hancock versus debilové, tak i Hancock versus jinej superhrdina. Dávaj si tam do držky míchačkama (jako těma kamionama s míchačkou), co chcete víc? Gagy jsou perfektní a děj mi nevadil. Bavil jsem se na max. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Náklady na výrobu: 150 milionů amerických dolarů. (CrypzzXD)
  • Po scéně v Hancockově (Will Smith) přívěsu nasedá Mary (Charlize Theron) do auta, avšak o vteřinu později, kdy stíhá utíkajícího Hancocka, tam již žádné auto není. (sgatlantis)
  • Jedným z dôvodov, prečo Michael Mann film nerežíroval je ten, že sa mu nepozdávala prílišná nutnosť používať špeciálne efekty. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama