Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (147)

plakát

Kdo přežije - Island of the Idols (2019) (série) 

Tahle série je nejspíš výběr toho, co neprošlo přes casting za posledních několik let. Jsem velký fanoušek pořadu a dosud mi nevadily všechny ty nové prvky hry, ale tohle je teda silnej lógr. Jsem moc zvědav, co se z tohohle může vyklubat, ale samotní hráči působí strašně zoufale a chybí tomu nějaká výrazná postava, kterou by si člověk oblíbil. Zkrátka tohle je asi první série, kde člověk nenalezne svého oblíbence, kterému by fandil.A první díl byl snad nejstupidnější v hostorii tohohle pořadu ....

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Naprosté zoufalství a dno. Totální mozkový průjem. Všem přístupno, jediné kritérium je, že IQ diváka nesmí překročit hodnotu pokojové teploty. Z toho všeho stojí za zmínku jen ty zdejší komentáře, to už jsem se místy zasmál.

plakát

Příběh služebnice - Marie a Marta (2019) (epizoda) 

Ponurá atmosféra zůstala, ale vše ostatní začíná stagnovat. A hodnocení příštího dílu nevypadá o mnoho lépe ...

plakát

Svět drog: omamné příběhy (2019) (seriál) 

Úplně stejně natočené jako DOPE 2017 , oproti Dope ale takové strohé. Dope se vyvíjel v čase a poukazoval nejen na život vařičů, dealerů a kartelů, ale taky na aktuální trendy, především postupně se zvyšující poptávku a produkci Fentanylu. Kdežto tohle je jen takový obecný dokument z prostředí drogových dealerů. Ale prostě mě tyhle dokumenty baví, takže to mám za čtyři hvězdy.

plakát

The Punisher - Season 2 (2019) (série) 

Měl to být Frank vs Billy a celé město vzhůru nohama. Nakonec je z toho nedůstojné a podprůměrné pokračování. Obličej Billyho připomíná spíše pád z kola než to, co mu udělal Frank. Tahle série mohla mít klidně jen 5 díl, pokračování už raději nééé.

plakát

The Punisher - Špatný den (2019) (epizoda) 

Konečně druhá série, jak sem si ji představoval. Testosteronem nabitý Frank převrátí město naruby, jen aby našel Billyho. Snad tempo nepoleví a směřujeme do kurva velkýho finále.

plakát

V měsíčním světle (2019) 

Tento film začíná hodně svižně a akčně, což mu paradoxně jen uškodilo, protože si tohle tempo nedokázal udržet. První půl hodina byla dobrá, ale pak se to celé zadrhlo a působilo to monotónně a nudně. Michael C. Hall je pro mě jenom Dexter. Nevím, čím to je, ale v žádné jiné roli se mi nelíbil a nenadchl mě ani tady. První film ze série "Halloween season" na Netflixu za námi, uvidíme, jaké budou zbyvající 4 filmy, které Netflix chystá .....