Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (287)

plakát

Branky, body, kokoti (2018) (pořad) 

Už jsem to na web psal jednou, ale klidně to rád zopakuju: I když Branky, body, kokoti moderuje ženská (a hlavní téma jsou ženské), tenhle pořad má koule! Zatímco si Štastné pondělí Jindřicha Šídla musí vypomáhat hudebními klipy z YouTube, aby nám přeci došlo o čem se mluví, tady je to čistý scénář s pichlavými a trefnými závěry na kterém (podle titulků) dělalo hned několik lidí. A je to na tom znát. Nevím, jak to ten team má vyřešené s autorskými právy, ale určitě mě ty vtipné video vsuvky baví víc, než desetivteřinové části písniček z oblíbeného playlistu J. Šídla. Těším se co přijde dál a dávám plnou palbu.

plakát

Bright (2017) 

Dostal jsem se k tomu spíš náhodou, ale jsem za to hodně rád, protože Bright mě hodně bavil. Will Smith si jede svoje a má k tomu ty nejlibovější nigga-ork-whatever hlášky, které je možný pronášet. Tak proč ne. Já na tom žádnou chybu nenašel.

plakát

Prezident v pořadí (2016) (seriál) 

Podezírám tvůrce Designated Survivor že už dopředu tušili, jak v USA v roce 2016 volby prezidenta dopadnou a tak si radši vytvořili vlastního... Osobně bych radši, kdyby se to mnohem víc točilo kolem prezidenta jako takového (ale od toho máme třeba West Wing, že), ale i ta konspirační zápletka má něco do sebe. A Kiefer Sutherland je na jedničku, stejně jako většina dalších členů jeho party. Za mě plný počet a nový oblíbený seriál.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Ano, ano, ano! Víc asi není třeba dodávat. To, co jsem zažil v kině před třema lety v kině se zopakovalo a měl jsem z toho velikou radost.

plakát

Doktoři (2017) (seriál) 

Smekám! Před všemi pány doktory, kteří v seriálu účinkovali. Můžeme na poměry u nás nadávat jak chceme (a mnohdy oprávněně), ale to, že máme takovou úroveň zdravotnictví, nikdo neokecá. Tohle byla reklama jako vyšitá. Fakt pěkné a povedené.

plakát

Interstate 60 (2002) 

O čem ten film vlastně byl? Obžaloba současné společnosti? Jdi si za svým? Stačí věřit? Nebo, co se má stát, se stane? Beru to poslední a s plnou váhou pěti hvězd jsem rád, že jsem si tento dlouho odkládaný kousek konečně pustil.

plakát

Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 

Jediná chyba na jinak dokonalém filmu? Že už nejsou natočené další díly, na které by se dalo podívat.

plakát

Špión (2015) 

Jak jsem velký fanda Gilmorových děvčat, tak jsem si vypěstoval celkem slušný odpor k Melisse McCarthy. Je to prostě protivná (tlustá) ženská. Ale vážně skvěle jsem se bavil u filmu Ženy sobě, i když jsem vlastně vůbec nevěděl, co od toho čekat. A Špion je úplně stejný film. Melissa je v něm pořád stejně protivná, ale jinak je to neskutečná komediální palba s výbornými fóry (mluvenými i vizuálními). Vždycky jemně za hranou trapnosti, ale o to víc srandovní. No a konec, kdy Statham zjistí, že Balaton je vlastně jezero...

plakát

Jurský svět (2015) 

Není důvod nedat plný počet. Proč? Protože tohle je přesně ten typ letního bijáku, na který jsem letos čekal. A taky protože to všechno bylo tak přesně vyvážené, ale ne trapné, nebo sentimentální, nebo přehnané. Prostě výborně nadávkovaný film.