Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Jedna mezi oči (2012) 

S blížícím se důchodovým věkem se hláškovací i bojová forma Slye charismaticky vybrousila a tak se (ne)jedna mezi oči řadí mezi filmovými jednohubkami k těm nejzábavnějším.

plakát

Konečná (2013) 

Neskutečně zábavný návrat bubliny Arnolda, který ani v důchodovém věku nehodlá uhnout z cesty nikomu a je mu jedno, kolik je nepřátel, jaká je jejich výzbroj a kolik mají na kontě. Tady jde o princip a ten se nejlépe dodržuje s rotačním kulometem v ruce. Arnie to ví a tak ho mám rád.

plakát

Celestinské proroctví (2006) 

Čtěte to a když vás to zaujme, tak podle toho zkuste žít, protože to funguje. Hlavně se na to nedívejte, protože tohle chtělo seriál, který by věnoval každému vhledu alespoň jeden díl. Takhle to vypadá jako moudra z rychlíku, což je hrozná škoda.

plakát

Rande u přepážky (2011) 

Přepadení banky nikdy nebylo zábavnější, šílenější ani vzdálenější od myslitelné reality.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) odpad!

Dá se vůbec nějak slušně napsat, jak mi veřejnoprávní TV zkazila vánoce? Asi ne, takže po několika jadrných vulgaritách uvádím, že nechat na sebe ječet dvě hysterky nepovažuji za nejpříjemnější strávení štědrého večera.

plakát

Černobílý svět (2011) 

Po kouknutí na další film o utlačované menšině se ze mě, tradičního ochránce rovných práv pro všechny, stává rasista. Gratuluji, jen tak dál.

plakát

Gympl (2007) 

Je-li to generační výpověď, tak je mi z toho zle. Má-li to být vtipné, tak mě to úplně minulo. Je mi trochu smutno, že se Vorel na stará kolena vydal tak pitomou cestou, ale pokusím se to přežít.

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Jeden agent je sympaťák, druhý má obočí jak Brežněv a objekt jejich zájmu je totálně nezajímavý. Jinak dobrý.

plakát

Bez kalhot (2012) 

Necítím žádný tlak v kalhotách, když kluci odhazují svoje svršky, ale zase jsem se přitom neskutečně bavil.