Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Thriller

Recenze (76)

plakát

Skála (1996) 

Naprosto geniální triller, když jsem ho viděl poprvé byl jsem z toho unešen. Kdyby to slo, dám vyšší hodnocení. Herci jsou pečlivě vybráni. Řekl bych, že nejlíp hraje Harris. Cage je sympaťák a tady mi celkem sedí. Scéna s tramvají je skvělá. Myslím si, že scénář zas tak špatně vymyšlen není, jak to tady řada z vás popisuje.

plakát

Air Force One (1997) 

Harrison Ford hraje jako vždy úžasně, ale zkuste si představit prezidenta zachraňující letadlo před hrůzným teroristou Oldmanem. Každý normální prezident kdyby měl možnost seskočit v tý kukanize svého AF1 tak skočí. Na plný hodnocení tomu schází nějaká originalita. Filmů takového žánru se poslední dobou točí víc než dost.

plakát

Dalších 48 hodin (1990) 

Na Murphyho pořád dost dobré, když to srovnám s tím co točil od r. 95 nahoru. Po skvělé jedničce však zcela určitě zklamání.

plakát

Doba ledová (2002) 

Takové počítačové animáky mám moc rád. Tady v tomto je navíc kouzlo a vtip na každém kroku. Nejlepší je zcela určitě praveverka, ale nakonci to s její smůlou přehnali. Poslední dojem je lepší než u Shreka, Toy Story, Mravenci Z. Asi můj nejlepší animák, možná proto, že jsem neviděl Nema.

plakát

Ed (1996) 

Ze začátku se to zdálo jako hodně dobrá komedie. Ed zahrál skvěle a dobře ovláda pálku i chytačskou rukavici. Jak je to tu už zmíněno druhá půle stojí za prd.

plakát

Trhák (1980) 

Docela dobrá komedie, zasmál jsem se u toho víc než u některých nových amerických komedií. Některé scény jsou fakt humáč. Zdeněk Svěrák spící ve stanu, Ladislav Smoljak jako pitomý režisér nebo třeba Sněhurka a sedm trpaslíků jako vložka do filmu. Má to sice být muzikál, ale dát tam o pár písniček míň, vůbec by to neuškodilo. Skvělý -film o filmu- .

plakát

Jak dostat tatínka do polepšovny (1978) (TV film) 

Nádherný film! Myslím že tohle zná asi každý a dá mi za pravdu. Líbil se mi víc než první část.

plakát

Jára Cimrman ležící, spící (1983) 

Naprostá klasika české komediální tvorby. Svěrák a Smoljak jsou naprostí bozi, když dovedou vymyslet takovou spoustu scének. Nejraději mám ty s Pražským mořem, vynalézaním a když se profesora(teď si přesně nevzpomenu kdo to byl)ptá Cimrman kam pojede a jeho manželka odpoví: Doma bude, už se narajcoval dost. Cimerman je prostě vynálezce dvoudílných plavek a to mu nikdo nikdy nevezme.

plakát

Jumanji (1995) 

Viděl jsem to jednou. Zdálo se mi to jeko příšerná blbost s dost odporným scénářem. Chvílemi tam proběhne celý safari. Dodíval jsem to jen kvůli Williamsovy který ničím nepřekvapil. Umí zahrát o třídu víš.

plakát

Jurský park (1993) 

Jeden z nejlepších filmů Spielbergovské řady. Efekty a triky jsou úžasné. Musíme vzít v úvahu, že už to je přece jen deset let. Na efekty to má ale pořad u mně 2 místo, hned za o dva roky starším Terminátorem 2. Jsou tu také naprosto výteční herci v čele s Jeffem Goldblumem. Výborný zvuk a film se nevyhýbá drsným, pro někoho možná trochu komickým scénam (scéna se záchodem). Vždy když se blíží Tyranosaurus je ve filmu takové divné napjetí, každopádně to přidá na celém hodnocení. Scénář byl sice dosti tupý, když ho ale porovnám se scénářem v ostatních dílech je jednoznačně nejlepší. Miluji tento film, viděl jsem ho snad sedmkrát ale ještě jsem si ho nenahrál. Snad příště.