Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (210)

plakát

Constantine (2005) 

Jo, takhle Keana muzu a tenhle film taky. Je tu vybornej a Satan je cool a cela tahle scena me hodne bavi ;)

plakát

Spaceballs (1987) 

Naprosto vyborna parodie na SW! Pseudo Zvejk a autobus naprosto uchvatny a Lord Tmava Helma... =DDDD No, zboznuju SW a tohle me dostatecne pobavilo, abych se podivala znova ;)

plakát

Auta (2006) 

Tenhle film se po jednom shlednuti stal jednim z mych nejoblibenejsich. Je to naprosto nejlepsi kreslenka, ktera vznikla. Naprosto uzasny auticka, animace i postavy naprosto uchvatny...a ten dabing!! =) Preklad se naprosto vyvedl, dabing ho povysil na neco neuveritelne skvelyho a to jeste nemluvim o tech vtipkach!!! =) Jestli si muzete vybrat mezi originalem a dabingem, volte dabing =) Nerikam to u moc filmu, ale u tohohle vsema 10 ;) Jsem naprosto nadsena... =))) P.S. Traktory rulez! =) A to nemluve o tom predfilmu...vybornej! =)

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Absolutne nejlepsi pohadka =)) klasika klasik ;) to se cituje dnes a denne - "Neco Ti upadlo, Machale, asi vitr." =)) apod. Narozny je naprosto uchvatnej a nejen on... tohle je pohadka, ktera se neokouka a pokazdy se na ni clovek rad podiva =)

plakát

Zelňačka (1995) (TV film) 

Tenhle film mi naprosto ucaroval. Je v nem obsazeno vsechno, co ma komedie mit (alespon pro me) a oba "dedouskove" jsou naprosto skveli! =)

plakát

Sůl nad zlato (1982) 

Spousta lidi tuhle pohadku nema rado, me presto zaujala, protoze neni tak "sladka", jako vetsina ostatnich. Ma spravnej happy end, ale presto vyzniva trosku moc stroze... ale stejne me k tomu bude jakysi citovy vztah pritahovat a kdykoli pohadku objevim v TV programu, taxi ji zase znova rada pustim =) BTW ted tak premyslim nad tim, jestli se mi vic libi solne kralovstvi a nebo ze je princ vetsinu doby "mimo zaber" =)))

plakát

Doktorka Quinnová (1993) (seriál) 

Nemuzu za to, tenhle serial me naprosto dostal =) jsou herci, kteri maji skatulku : To je ten a ten z Doktorky Quinnove, a tim zustanou navzdy =) Mam slabost pro Briana, i kdyz byl obcas na prestlamu a Matt byl proste kus =D A Hank s Horacem byli naprosto bozi, takze mi serial doktorky - ochranitelky mi nepripadl az tak tuctovej=D

plakát

Mistři (2004) 

Naprosto uchvatnej film, ktery me z tvorby posledni doby asi oslovil nejvice. Ta intimita a male zvraty v deti jsou sice jakoby nepodstatne, ale prece jen tak zlomove, az mi z toho obcas bylo smutno. Ale na druhou stranu jsem chvilema byla jenom prikovana do sedacky a zirala na ty skvele herecke vykony... muzu jen doporucit! (a - pred Turinem/ a po Turinu, by to mohlo byt zase aktualni =) ) A proto vsici chlastejme, at vidime brankare =D

plakát

Krotitelé duchů II (1989) 

Nejmene stejne dobre jako jednicka, dobre, dvojku mam radej =) Neni to o nic mene vtipny, ma to porad styl a stavu a Viggo je proste borec! =))