Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (210)

plakát

Dobrodruzi z vesmíru (1986) (seriál) 

Tak jsem zase videla par dilku a musim prehodnotit. Kouzlo se trochu vytratilo, uz nejsem mala a uz to nedavaji v Magionu (nebo kde to davali)...neni to spatne, ale na 5 hvezd uz to nedosahne...

plakát

Želví nindžové III (1993) 

Jsem asi divna, ale me se to libilo vic nez jednicka i dvojka =) nevim proc, mam proste pro tenhle dil slabost =) ale pravda, ze jsem na to koukala tak pred 8 lety =) tenkrat to ale stalo za to =))

plakát

Bídníci (1998) 

Nejlepsi zpracovani Bidniku co do stranky herecke =) moc pekny =)

plakát

Aladinova dobrodružství (1994) (seriál) 

No tohle bylo vyborny =))) Dzin tomu daval dalsi fantastickej rozmer a stalo to za to! =) I dyz opicka byla taky dobra ;)

plakát

Šmoulové (1981) (seriál) 

To je klasika =) Azrael rulez =)

plakát

Letohrátky (1990) (seriál) 

nejlepsi byl Luda =)))) BTW nemenovalo se to Letohradky? =)

plakát

Malý toaster (1987) 

Pravda, ze uz si to moc nepamatuju, ale jako mala jsem to zboznovala =) bylo to moc hezky a vysavac byl fakt dobrej =)) mela bych to zase nekdy znova omrknout a pak podam lepsi zpravy ;)

plakát

Čtyři sluhové a kardinál (1974) 

ne tak vtipny jako prvni cast, ale stale pobavi a nenudi =) (i kdyz ti dva komentujici to vidi jinak =)) ) my meli dlouha leta nahranou jenom cast 1., a tak teprve po letech jsem videla dvojku. Nebyla jsem z toho nadsena stejne jako z jednicky, ale porad me bavili ;) uz jen tim jak je to cely ztresteny =)) a o to slo =) nebo snad ne?! =))

plakát

Dannyho parťáci 2 (2004) 

Prislo mi to o tridu lepsi nez jednicka =) ale zase to nebylo tak vtipny.... no, kazdej dil ma svoje =) ale je to dustojny nastupce, dyz uz nic inyho =)