Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (210)

plakát

Starostliví medvídci (1986) (seriál) 

Bohuzel uz si moc dilu nepamatuju, ale vzpominam na to s usmevem, protoze tenhle serial si nasel sve misto na slunci. Vetsina ho milovala uz jenom pro to, jak vzdycky VSICHNI spolecnyma silama porazily ty zaporaky =) pribehy nebyly naprosto tupy, se stejnymi motivy dokola, i kdyz samozrejme v kazdem dile muselo zvitezit dobro nad zlem. Jen skoda, ze takovyhle pohadky uz se dneska nedelaj...

plakát

Starostliví medvídci (1985) 

Tohle je tak neuveritelne krasnej filmik, bude to znit klisovite, ale lasky je tam fakt vsude hrozne moc a ty medvidci jsou jednoduse sladky ;) . Ac uz "dospela", dycky se na to rada podivam a dycky me to svym zpusobem bere =) No, proste to zustane zamilovanym filmeckem =)

plakát

Lumpíci (1998) 

No, nebylo to spatny, nebylo to dobry...serial me bavil vic. Tohle me nejak extra nenadchlo... =/

plakát

Aladinova dobrodružství (1994) (seriál) 

No tohle bylo vyborny =))) Dzin tomu daval dalsi fantastickej rozmer a stalo to za to! =) I dyz opicka byla taky dobra ;)

plakát

Šmoulové (1981) (seriál) 

To je klasika =) Azrael rulez =)

plakát

Klukoviny Toma a Jerryho (1990) (seriál) 

Nahodou, bylo to jen trochu min ujety nez puvodni Tom a Jerry, ale stale to stalo za to, abych tomu venovala driv cas, ted nevim, ale urco bych se aspon pousmala ;) a Droopy tu byl hustej =))

plakát

Letohrátky (1990) (seriál) 

nejlepsi byl Luda =)))) BTW nemenovalo se to Letohradky? =)

plakát

Malý toaster (1987) 

Pravda, ze uz si to moc nepamatuju, ale jako mala jsem to zboznovala =) bylo to moc hezky a vysavac byl fakt dobrej =)) mela bych to zase nekdy znova omrknout a pak podam lepsi zpravy ;)

plakát

Minotaur (2006) 

Jezishi to byla blbina. Pribeh o nicem, horor absolutne zadnej - spi komedie - dyz mu tam treba zapali ty rohy apod =)) ale jinak dost tragedie =( Jediny klady byly 2 koukatelni herci =))) hlavni hrdina, kterej pripomina Davida Wenhama a ten plesoun rvouci se, kerej tak blbe umrel =))