Reklama

Reklama

Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy

  • USA DuckTales The Movie - Treasure of the Lost Lamp (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Strýček Skrblík se vydává se synovci do Egypta, aby našel magickou mapu ukrytou v pyramidě. Strýček Skrblík, synovci a Rampa letí do Egypta nalézt poklad. Najdou ho, ale pak se objeví čaroděj Merlock a poklad jim sebere. Zůstala jim jen lampa, kterou si vzala Kačka. Právě tu jedinou však Merlock hledá. Jak totiž po návratu domů děti zjistí, lampa je kouzelná. Náhodou vyvolají Džina, který každému splní tři přání. A dobrodružství pokračuje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

Drom 

všechny recenze uživatele

No úplně báječně: deštivé studené odpoledne, gauč a filmík s kačerama. Co víc chtít? Tedy, bohužel, ač to celkem uteklo a slabší část tam byla snad jedna, je to spíš jen sled navazujících epizod než oproti seriálu nějak výrazně vybočující film. Tedy né že by tam nebyla ústřední zápletka a je to barevnejší a je tam víc efektů, ale příběh je rozdělen na prakticky izolovaná dobrodružství, kterými se příběh lampy vine. Na druhou stranu zas lepší, než kdyby to byla epická píčovina způsobující alergii na kachny. Ten fracek z lampy a slouha hlavního zaporáka byli oba trochu otravní a neobjevil se tam jeden z mých hrdinů Držgrešle Hamoun a ani Rafani nebo Šikula, ale i tak to bylo super i proto, že Merlock je akčnější a schopnější verze Rumburaka. Navíc, na rozdíl od jiných antihrdinů, není totálně neschopnej a člověk by se skoro bál, jestli to Mladí svišti zvládnou i tentokrát... ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Serial Ducktales je kult, nicmene filmova podoba jak uz to tak byva je spise natahovany dil, coz se na vysledku neprojevuje moc pozitivne. Vysledna prodouzena delka tak neni vyuzita vubec efektivne, navic pribeh tocici se okolo nalezeni pokladu s kouzelnou lampou a dzinem neni nejoriginalnejsi a pripomina jeden z beznych dilu serie. Na druhou stranu si to drzi kaceri standard a Uncle $crooge vali i ve filmu. 6/10 ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Rychleji, Rampo !!!!!....... Vydejme se hledat bájný poklad za pomoci Průvodce malých Svišťů. A kdo to jsou ? Červený je Kulík, Zelený je Bubík a Modrý je Ďulík. CITÁT - Jeho první přání bylo - Žít navěky......... V češtině je to docela ležérně sprosté, originál jsem neměl. Jsou tu použita slova jako kruci, všivák, šupák atd. Pěkně kreslené, dobrodružné, plné srandy. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Kdo sledoval a miloval dětský animovaný seriál My z Kačerova, tomu nemohl uniknout ani tenhle animovaný film pro děti se starými dobrými hlavními zvířecími hrdiny kačery Strýček Skrblík, Hamoun, Třpytivá zlatka, Sluha John, Tři synovci Bubík, Dulík, Kulík, paní Čvachtová, malá Kačka, malý Nouma a pilot Ramca Mc Kvák. ()

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Mnohých ľudí sklamala nová animácia - chápem, ich, vyrástli na tej starej, ktoré nebola taká farebná a ani také detailná. Ja som bol tiež zvyknutý na starú a tento "prechod" bol trocha nezvyk, ale rozhodne za to nemôžem brať body. Animácia je veľmi kvalitná aj keď je iná a popravde musela byť nutne vylepšená - bola predsa len skoro 5 rokov po seriále a vtedajšie deti boli už naučené na kvalitnejšiu, muselo sa ísť z dobou, nedá sa všetko postaviť iba na príbehu, snaha preraziť s niečim hnusne naanimovaným čo má super príbeh je asi ako presadiť sa dnes s čiernobielym filmom. Príbehu sa nedá myslím nič vytknúť, je rovnako ako celý seriál veľmi zábavný a seriálu meno rozhodne nekazí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • I když se jedná o kreslenou pohádku, výroky Džina si navzájem odporují. Po osvobození z lampy se ptal dětí, zda už padl Řím a tvrdil, že v lampě byl uvězněný 600 let. Kreslená pohádka je situovaná do 20. století a pád Západořímské říše se datuje do letopočtu 476. (Nick321)
  • Když Skrblíkovi synovci Merlockovi prakem vystřelí z ruky lampu a Kulík ji kope směrem k Bubíkovi, který ji chytí, lampa má ve vzduchu ještě nasazený talisman. V dalším záběru, když se Bubík napřahuje k hodu, tak už na lampě talisman není, aniž by viditelně spadl. (Nick321)

Reklama

Reklama