Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„…když Země byla ještě mladá a magie ještě utajována“… v těchto zapomenutých časech doby železné a bronzové se nachází vesnice s hrozivou kletbou. Každých pár let musí vesnice vydat několik mladíků, které vojáci odvezou přes moře na tajemný a hrozivý ostrov. Zde jsou obětování „bohu“, který prahne po mladém masu. Theo nikdy nebyl odvezen díky protekci svého otce, vůdce vesnice (Cyrnan). Theo ví, že vojáci se za čas zase vrátí. Doba než se tak stane je podnítila skupinu mladíků, aby se vydali pro radu k Sybile. Jejich úkolem je dostat se do paláce a zde zabít Minotaura, který chrání duši krutého boha, jemuž jsou chlapci obětováni. Dokáží se děsivé kletby zbavit?... (Intersonic)

(více)

Recenze (67)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím říct,že film se bájí moc nedrží. Objevují se tam určitě prvky, ale jen velice okrajově. Samotný Minotaur je tak trochu mimo mísu. Určitě to není napůl člověk napůl býk, ale spíš býk ve stádiu rozkladu s předkusem Vetřelce. Nicméně se podle mě podařilo tvůrcům natočit průměrné béčko. Byly tam hodně světlé chvilky, ale taky nudné a až přehnané chvíle. Výkony herců jsou celkem v mezích přijatelnosti. No a děj do sebe postupně zapadal, takže jsme vlastně začátek i konec pochopili celkem v pohodě. ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská vyvražďovačka zasazená do starověku. Šlo jen o to, kdo zemře první a jakým způsobem. Celkem slušné digitální efekty, a trocha napětí, to vše ve filmu, který neurazí, ale který ani není natolik originální, aby mi zůstal v povědomí víc, jak dvě hodiny po shlédnutí. Navíc, nechápu jednu věc: Pokud vím, Minotaurus byl napůl člověk a napůl býk (viz lidská matka a zvířecí otec), přesněji lidské tělo s býčí hlavou. Ale to co se předvádí ve filmu nemá s člověkem společného vůbec nic. Stvůra spíš připomíná křížence býka s nějakou prehistorickou bestií. ()

Reklama

Maty85 

všechny recenze uživatele

Tragédie. Když si někdo vezme do hlavy natočit film s takhle jednoduchým dějem,kde je klasický souboj dobra a zla,nebo-li klasika - člověk vs netstvůra a očekává že za něj dostane dobré hodnocení, nezbýva mu nic jiného, než trochu přitlačit na pilu a udělat z toho přinejmenším řežbu tupu "conana" a spol. , kde neohrožený urostlý bojovník s napumpovanýmy bicepsy a všemožnými nástroji na zabíjení likviduje jednoho protívníka za druhým a nakonec si vychutná a rozpáře od ucha k uchu tu "obludu" co všechy kolem terorizuje. A to vše samozřejmě se zdařilýmy efekty. ALE tohle ! No tohle je pohádka,která si více jak jednu * ( za pár krásných slečen ) nezaslouží. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chyběl mi tam Théseus, pár beden s dynamitem a zápalná šňůra od princezny Ariadny.. Slaboduchá slátanina, kterou měly už na počátku rozmáčknout pohupující se trojky ikony hororů Tonyho Todda a byl by klid. Nedivím se Hardymu, že vzal Bronsona a Warriora, protože frustraci z todlenctoho utrpení mladého Ovčáka bylo potřeba někde vybít.. ()

Wardan 

všechny recenze uživatele

Ok, že je to ultralevná blbost jsem čekal a taky jsem to dostal. Směšný scénář, levné kulisy levní herci, kromě Toma Hardy - ten je borec i v takovéto demenci. V Jonathanu Englishovi je nakonec vidět nějaký potenciál, protože závěrečná akce není úplně špatná. Člověk se ani nediví, že o pár let později natočí docela cool Ironclad. Ale tenhle film je mizerný. Mezi jednou a dvěma hvězdami. Dávám dvě, jelikož tempo to docela má a skončí to rychle a bez újmy na vašem zdraví. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Lucemburku. (Terva)

Související novinky

Sedm statečných rytířů

Sedm statečných rytířů

10.02.2009

Zatímco fanoušci fantasy napjatě čekají na jakoukoli zprávičku o už údajně dotočeném howardovském Solomonu Kaneovi, hlavní představitel James Purefoy se opět chopí meče, aby vzdoroval tyranii. V… (více)

Reklama

Reklama