Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (5)

Burton a Taylorová

Burton a Taylorová (2013) (TV film)

Legendární herecké duo, Elizabeth Taylor (Helena Bonham Carter) a Richard Burton (Dominic West), se spolu několikrát setkalo nejen na plátně, ale i v soukromém životě. Britské televizní drama se soutřeďuje zejména na období kolem roku 1983, kdy byla na divadelní prkna uvedena hra Noëla Cowarda "Private Lives".

Hotel

Hotel (2013)

Erika, Rikard a Oskar mají jedno společné - jejich donedávna bezchybné životy se radikálně změnily a aby byli schopni odolat novým překážkám, jsou nuceni navštěvovat nezáživné skupinové terapie. Po nějaké době ale vezmou léčbu do svých rukou a podniknou dobrodružnou cestu s jediným cílem - najít své pravé já.

Dva na cestě

Dva na cestě (2008) (seriál)

Vyprávění kameramana Andrého Depuise a dvou cestovatelů, Scotta Wilsona a Justina Lukacha, kteří na nějakou dobu opouštějí své dosavadní životy a vydávají se po stopách těch nejkrásnějších a nejvíce opomíjených částí světa. Série tohoto televizního pořadu se zabývá pouze cestou a jejím cílem. Žádné soutěže, žádné odměny, jen skutečný život a cestování.

Shadow Dancer

Shadow Dancer (2012)

Snímek diváka navrací zpátky do 90. let 20. století do Belfastu, hlavního města Severního Irska. Člen vojenské organizace IRA, Irské republikánské armády, se stává zvědem a poskytuje tak velmi cenné informace MI5.
Drama režiséra Jamese Marshe bylo promítáno na filmovém festivalu v Sundance a ucházelo se o ocenění na filmovém festivalu v Berlíně.

Na dřeň

Na dřeň (2012)

Film natočený podle stejnojmenného souboru povídek kanadského spisovatele Craiga Davidsona vypráví příběh pětadvacetiletého Aliho (Matthias Schoenaerts), potýkajícího se s problémy nezaměstnanosti a Stéphanie (Marion Cotillard), trenérky kosatek v podmořském centru. Oba se do sebe zamilují, ale jejich společné šťastné chvíle netrvají dlouho. Při jedné nešťastné události dojde k vážné nehodě a Stéphanie je odvezena do nemocnice, kde jí nakonec lékaři musejí amputovat obě nohy.

Reklama