Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Po prvním dílu je to pětka. Od Trojana přes toho fízla až po deník SAKRA!

plakát

Don Jon (2013) 

Krátký, vtipný, dobrý. Gratuluju pane Gordon-Levitte. Scarlett jsem nikdy moc nemusel, na tuhle roli sedí výborně.

plakát

Pot a krev (2013) 

Půl roku jsem na tenhle film čekal a můžu říct, že splnil většinu očekávání. Jen jsem netušil, že ty postavy budou TAKHLE stupidně jednat. Vadí mi jen jedna věc: Tenhle film ještě víc prohloubí ten stereotypní předsudek, kterej nemám rád a to ten, že každej, kdo chodí do posilovny, je stupák s IQ jako sklenička vody. Věřte mi, není tomu tak. Jo a taky tam říkají, že Pražskej hrad je v Transylvánii.

plakát

Would You Rather (2012) 

Není to tak silné jako původní SAW, ale rozhodně je to lepší než všechny další díly. Ten konec se dal trochu čekat. Jo a hraje tam Sasha.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Scéna ve sklepě je pro mě jedna z nejsilnějších a nejlepších scén všech dob. Jo a vynikající Waltz, velmi dobrý Pitt.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Je to tak na slabých 70%. Jak už tady bylo několikrát napsáno, ty akční scény jsou opravdu přehnané. Konkrétně u tohoto dílu mi to vadilo. Jo a děj je absolutně o ničem. Na druhou stranu to úvodní video z předešlých dílů se hodně povedlo a auta jsou tam pěkný. Jo ale to věčný skákání z něčeho do auta mně přišlo vždycky směšný, už jen kvůli tomu, že je to snad v každým akčňáku. Jo a taky je tam absurdní asi tak 50km runway.

plakát

=3 (2009) (seriál) 

Moje první zhlédnutá epizoda byla EMO YODA, viděl jsem ji někdy před Vánoci v roce 2009. Ihned jsem zkoukl všechny ostatní a pravidelně sledoval jeho nejnovější aktivitu. =3 jsem sledoval poctivě asi tak dva roky. Potom mě to přestalo bavit, protože to šlo dost dolů a nebylo to ono. Poslední dobou opět pravidelně sleduju a zase je to o něco lepší. Těch 5* je kvůli těm epizodám v roce 2009/10, které jsou nezapomenutelné.