Reklama

Reklama

Ray William Johnson je známý pro svoje videa, která umisťuje na svůj web a na internetovou stránku www.youtube.com. V každém dílu =3 si vezme tři nejvíce zhlédnuté, nejzajímavější nebo prostě jen nejzábavnější videa, která se za poslední týden rozšířila na internetu a potom je okomentuje, přidá k nim vtipné obrázky nebo je i zvukově upraví. (Džany)

(více)

Recenze (53)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál staví na jednoduchém druhu zábavy - dělání si srandy z videí, která se šíří po internetu. Podobný projekt existuje i u nás, jmenuje se Stahovák a je to tragédie. Rozdíl oproti Stahováku tkví v případě =3 v tom, že je to opravdu vtipné. Ray William Johnson je rozený bavič a je na něm vidět, že to, co dělá, ho skutečně baví. Zbývá jenom doufat, že mu popularita, které se momentálně těší, nestoupne do hlavy a dokáže udržet kvalitu svých videí na takové úrovní, na které je doposud. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ray William Johnson je úžasný komik a =3 jsem viděl snad všechny, je to úžasná show, ale jak řekl Ray v posledním videu, on už dokázal vážně všechno a nemá cenu v tom pokračovat dál, nemá kam výš stoupat. Je to škoda, ale na druhou stranu to chápu, chce se posunout dál, udělat třeba film nebo něco vytvořit, mrzí mě, že už neuvidím tak krásně rasistickou show, Ray byl v tomhle borec, jsem zvědaví kým ho nahradí, ale už to nebude to pravý =3. Držím palce, ať se mu dál daří v tomhle oboru, má na to, aby to dotáhl ještě výš, třeba ho jednou uvidíme jako režiséra nebo producenta nějakýho božího filmu. ()

Reklama

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Ray William Johnson se díky naprosto jednoduché myšlence stal nefalšovanou celebritou z jůtubka, což mu nikdo nikdy nevezme. Poslední dobou sice už kvalita =3 není taková jak na startu (podle mě teda), ale i tak se u toho sem tam zasmějete (pokud máte alespoň trošičku pokřivený smysl pro humor). Co mě štve víc je fakt, že se do pořadu začali cpát další potenciální jůtůb celebrity zviditelňující si zde svůj zatím ne tak známý ksicht. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

I'm Ray William Johnson and I approve this message. Stejně jako většina (či všichni?) jsem se s Rayem setkal poprvé na serveru VideaČesky.cz. Ale mě nedostal hned, ale až po hodně dlouhé době. A proč? Nevím, prostě mně to nějak nechytlo. Ale o svaťáku (kdy přemýšlíte, co dělat, když se zrovna… ehm… neučíte :-)) mě to najednou chytlo a od té doby nepustilo. Tak jsem sjel všechny videa na serveru uvedeném výše a Raye si velmi oblíbil. A teď sjíždím všechna videa, která jsem zatím neviděl, na jeho oficiálním channelu. Jednak mě tento týpek baví a jednak je to příjemný způsob na procvičení angličtiny (která je zde vcelku jednoduchá, takže mi nevadí, že to je bez titulků). Takhle kdyby se dělal Stahovák, tak bych se zřejmě i díval. Takže slovy Raye: I'm viperblade and I approve this web series. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Aktuálně nejsledovanější youtuber na světě, kontroverzní tím, že vlastně vydělává na videích cizích lidí. Ovšem já to tak neberu - v jeho videích je totiž také jeho práce, jeho příspěvek k celkovému dojmu. Česká rádobynapodobenina Stahovák s Mádlem a Kotkem je naprosto zoufalá. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Pořad se co do počtu odběru dostal na serveru Youtube. com v září roku 2013 na první místo. Odběratelů bylo tehdy 10 315 588. (ČSFD)

Reklama

Reklama