Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (30)

plakát

Avatar (2009) 

I přes 3D je film tak trochu plochý (POZOR nemluvím o Zoe). Ale i tak je móc a móc pěkný a dostal jsem od něj odhaduji přes 90% toho, co jsem očekával. Takovéto filmy patří k mým NEJ, neboť stačí htlat co člověk dostane na talíř a není nutné přemýšlet nad tím, jak se to jí.

plakát

Colombiana (2011) 

Pan Megaton panu Bessonovi nejspíš vytrhal pěkných pár listů ze scénáře, jinak to nevidím. Ten film měl mít aspoň o třetinu delší stopáž, aby mohl jít po logických liniích. Takto je až příliš přímočarý a má jen velmi jemné křivky, které jsou dobré pouze na Saldanině těle. Když už se otírám o Zoe, tak jí taky mohli donutit k trochu lepším výkonům. Když bafla flintu a držela jí jak pana penis, tak se mi skoro ježila srst, protože dle přímočarého scénáře by měla být profi zabiják a profi zabiják nenosí flintu jako když moje maminka stěhuje stojací lampu v obýváku. Ale to jen tak okrajově. Celkový dojem: Začátek, střed a konec filmu k sobě nepasují, protože začátek je pěkný a slibuje akci i emoce, střed průměrný, zůstala jen akce, přestože vendeta vyžaduje emoce a konec úplně na prd, protože v tomto nepovedeném filmu by mi nevadilo, kdyby Zoe sejmula nějaká švestka z FBI...aspoň by to mělo trošku emotivní šťávy. Takhle je to nechutně ořezané a Zoe se pouze snažila být hezká, nikoliv dobrá. Takže za 3 hvězdičky a to jsem byl na vážkách dát jen 2...ale nakonec jsem se nechal ukecat postavou Zoe, takže vlastně ta 1 hvězda patří jejím rodičům. :-) Kdyby se tu mělo určovat hodnocení scénáře, tak bych Bessonovi nabídl za tuhle práci pouze 1 suchej rohlík, protože jsem čekal "A", ale dostal jsem "B".

plakát

Červená světla (2012) 

Dokud paní vetřelcová žila, tak vcelku náběh na dobrej filmes. Pak chudinka umřela a s ní i film. A já začal podřimovat, přestože ještě bylo světlo. Kurva a kvůli tomu podřimování mi asi něco uteklo, protože závěr jsem vlastně pořádně nepochopil a čuměl jsem překvapeně, stejně tak jako pan De Niro. Budu si to muset pustit znovu a to mě úplně drásá, protože mě čeká stejná nuda. Ale třeba až si to pustím znova, tak paní vetřelcová bude mít kliku a přežije a film pak bude zajímavější a já nebudu usínat a pak možná i pochopím co to tam ten pán s kuním ksichtem provedl, že tak nasral De Nira a možná i pochopím co to provedl s tou pětikorunou. Takže hvězdičky až po dalším shlédnutí. :)

plakát

Dcera jako rukojmí (2010) 

Tak přemýšlím, zda jednu hvězdu za Austinovu snahu, nebo odpad za všechno ostatní. Po shlédnutí tohoto kousku už mám plné pochopení pro ty z nás, kteří chtěj ženskou jen vojet a pak zahrabat...bože!!! jak já si přál, aby v tom filmu tu Máňu s řeckým jménem někdo zabil a zašlapal do země!!! Vždyť to nebyla dcera, ale uječenej smrad z čokla od boudy!!! Už to mám. Dám jednu hvězdu Steveovi za utrpení, kterým si při točení s tou nejprotivnější fofrškeblí musel projít, protože tohle nemůže vyrovnat žádnej honorář na světě. Už sem ve filmech viděl hafo ultra, mega, giga protivnejch frnd, ale tohle byl fakt vrchol. Snad už nikdy na nic takovýho nebudu muset civět jen proto, abych se dozvěděl, jak tohle skončí. Opravdu jsem vydržel do konce jen proto, abych viděl, jak jí shoděj ze skály za Stevem. Kdyby letěla, tak bych snad přidal i ještě jednu hvězdičku. Možná, že kdyby to někdy někdo natočil pořádně a navíc nechal Mařenu sletět v první minutě ze skály, tak slíbuji dát všech 5*. Technickou stránku filmu nemá cenu rozebírat, protože bych dubloval mé rozhořčení z tohoto dílka. Teď abych si pustil šmoulíky na uklidnění. Howg

plakát

Děti kukuřice (2009) (TV film) 

Šmánkote jak já jsem se těšil, až ta škaredá uštěkaná pička zdechne. Když zdechla, tak už to pana Borcherse přestalo bavit. Asi se mu tam ta blbka líbila nebo jí klátil, dokud mohla na plac. Když začaly vzpomínky na Vietnam, tak jsem začal s lítostí vzpomínat na tu uštěkanou blbku a bylo mi líto, že už tam nehraje. Ti parchanti hráli, jako když za to maj dostat jen lízátko a toho kukuřičnýho bubáka jsem nějak moc ani nepochopil. Jednu hvězdu dávám za toho psa, co si válel kulky na silnici a jednu za ten připouštěcí rituál, při kterém ti malí smradi slintali. To byly jediné dva světlé a zábavné body celého díla. To ostatní je na palec dolu a ode dneška jsem připraven nejíst kukuřici, protože mi jí tímto dílem znechutili.

plakát

Dlouhá noc přežití (2020) odpad!

To snad ani není možný, co máme na světě za imbecily, kteří dají filmu v průměru (aktuálních) 23%. Vždyť v tom filmu je špatně všechno od úvodu až po závěr a dojebal to i náš dabingový tým. Už dlouho jsem tu nebyl, ale teď jsem se musel přihlásit, abych vyřval do světa, že tohle je odpad všech odpadů. Tohle museli natočit jenom proto, aby nasrali strašnou spoustu lidí.

plakát

Dračí templáři (2011) 

Tak takovéto hodnocení mi nedá nepodívat se na film. :-))) To je jako když vám někdo řekne, že "támhle leží hovno k zblití"...taky se podíváte, abyste mu mohli dokázat, že nemá pravdu, protože právě vy se z toho nepoblinkáte. Takže - dám pak vědět, jak jsem dopad. hihi............O 2 hodiny později............Takže mohu konstatovat, že tohle je pravý Asylum. Dostal jsem víc než jsem čekal. Ty tuny odpadu co jsou zde použity jako hodnocení jsou od zdegenerovaných, zmlsaných diváků. Tenhle film samozřejmě není světobornej, ale svůj ůčel plní. Draci lítaj, lidi zabíjej, čarodějnice čarujou.....není to krávovina, jako když třeba žraloci pochodujou po pláži a nebo jeden američan zachraňuje svět. Je to prostě béčko od Asylum. 50% Howg

plakát

Filosofové (2013) odpad!

V životě jsem si nepřál víc, aby ve školní třídě bouchla jaderná puma. Ani před písemkou o jejímž tématu jsem nevěděl ani hovno. Tohle letos vede v odpadech, který jsem dokoukal. A navíc dokoukal s myšlenkou ať si už konečně autor přidá trochu koksu do rypáku a nechá celou tu psychosquadru do jednoho vychcípat. Kdyby tu byla známka megasuperextraodpad, tak jí téhle čůrákovině...hájící práva buzen, darmožroutů a sráčů, proti veškeré přirozené logice...dám. No a ten konec, to už je fakt zabiják mozkových buněk. Celkově beru film jako pokus nasrat co nejvíc lidí.

plakát

Green Lantern (2011) 

Ještě že jsem si nejprve přečetl místní drby. Aspoň jsem věděl, že nemám čekat příliš moc. A přesně tolik jsem i dostal. Nic moc. Teda spíš nic než moc. Odpich to sice mělo, ale šťáva z toho žádná netekla. Ani ta zelená. Ryan Reynolds se sice snaží, ale je to prd platné, když má masku horší než kdyby jí nakreslila ta nejposlednější lama na Didaktiku. Navíc je ta maska tak nějak v poměru k jeho koňské hlavě malá a sedí mu stejně, jako kdyby šlohnul a oblíknul si tanga od Blake. Když už jsem u téhle buchty...je sice dobrá a taky se jakež takež snažila, ale stačil záběr z profilu a co se nestalo...ona mi připoměla tu hnusnou Hanychovic vydru. V ten moment se mi zježila srst i tam kde jsem do teď myslel, že jí nemám a bylo po sympatiích. Film jinak neodsuzuji, ale asi bude pro zasvěcené z lampárny. Vše ostatní zde již bylo řečeno ostatními diváky. Chtěl jsem dát 50%, ale už jen to slovo "Hanychová" znamená, že musím jít o 10 dolu. Takže ve finále 40%.

plakát

Hitler kaput! (2008) odpad!

Tak jsem si myslel, že na nedělní odpoledne to bude stačit, ale asi nerozumím východnímu humoru. Šňupající Hitler mě fakt nechytil. Deset minut bylo víc než dost, víc bych nepřežil a asi bych se musel dát na koks, abych to mohl shlédnout celé. Koks mě neláká a tak si raděj otevřu pivo a pustím si jinou píčovinu, která dá aspoň dokoukat. Za mě palec dolu a 0%.