Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Deníček (14)

Superumírněnost.....

...z ospalosti. Weronika Lewandowska s taťuldou na kytaře.

Hrabě Edwaratu

spektakulární .-)

Hrabě Edwaratu

Simple and plain baby. I like your style baby. Let me take you out baby. Say yes. Yes!

Pravidelně trpim tim, že se mi nedostává kvalitní a zároveň nový hudby. Pořád dokola poslouchám to samý, z čehož mi v řadě první jebe a v řadě druhý to fakt špičkový skladby deklasuje na něco naprosto všedního. Takže hledám a hledám v záplavě neposlouchatelnejch sraček. Většinou nenajdu nic co bych byl schopnej označit biď jen za průměrnej počin vhodnej jako kulisa k nějaký zblitině na history channelu, která je sama o sobě kulisou k prokrastinaci u PC. O to víc potěší, když narazim ve chvíli kdy nehledám, na něco co mě fakt zaujme a ještě nejlépe v žánru, od kterýho bych to ani okrajově neočekával. Dvě pecičky od Rail Yard Ghosts, zajímavý folk punkový (já bych tomu spíš řikal smrdící kántry) grupy.

Jen tak

Prostě Patizón .-)

Jen tak

Kopec šlichtiček z Govindy....

..... a Hare Hare punka punka.

Kopec šlichtiček z Govindy....

Nechal sem se postihnout...

...Postiženým a vůbec toho nelituji. Dokonce to samé doporučuji i ostatním, kteří touží po neotřelém found-footage zážitku. Dokonce bych řekl, že v tomhle případě se mi i přes obrovské zaujetí k tomuto žánru a tedy i mojí neuvěřitelnou neobjektivitu dá věřit. Afflicted je oproti stejně laděným snímkům dosti přímý, vše odkrývající a hlavně kulervoucně akční. Co se té akce týče, s klidem si zadá s áčkovými tituly jako Rec či Cloverfield (dobře, abych nestřílel sto metrů za terč - nejsnesitelnější srovnání se nabízí s druhou polovinou snímku Evidence.) Problém můžou mít lidé co nerozumí anglicky - protože film je anglicky a neexistují k němu žádné titulky. Nicméně můžete zůstat tůnd a počkat pár dní než dokončím titulky na kterých sem už začal pracovat.

Nechal sem se postihnout...

Vůžový kuáíček...

...s jeho povznášející violální hudbou.

Vítr pod koulema

Skinhead v sukni a banda zpoceně se svíjejích, do půli těla nahých buzerantů na pódiu. Ale jinak skvělý Předsudečný ska od pana Přezkuma.

Kam se hrabe na Dabbe

Dneska sem dopřeložil turecký found-footage Dabbe: Bir cin vakasi. Jedná se o akčnější variaci Paranormal Activity s příměsí arabského folklóru a dovolím si říct, že film nezklame žádného fanouška takového toho domácího potočeníčka. Profesionální zpracování, žádná amatérština. K dostání v zátoce pirátů.

 

Titulky sem již nahrál na titulky..com, až budou schválené, doplním odkaz.   

Kam se hrabe na Dabbe

UU2

Dneska sem si dal rande s paní Nostalžikovou která mě mrcha nakazila vzpomínkou na dětství, kdy sem se jako neohrožený gentlamountský rytíř snažil vymlátit duši z neústupné lady Morsgoty.

Real life Borgs dance entity!

Trocha toho industriálně tanečno-muzikálního sajfaj pro všechny milovníky bledých homosexuálů a uživatelů metamfetaminu.

Trů d tulips

Pro všechny děvky a děvčata, pro všechny pokérovaný típky co si právě brousej drápky a pro všechny hororový faintsmückery kterejm při poslechu tohohle songu vstávat hrůzou hlavy na vlasech.

Trochu toho postaršího punku

...jenom taková specialitka, na chuť, z dob kdy něco tak bizarně nechutnýho jako je XIII. století ani neexistovalo.

Ňu dizajn

Tak po bezesné noci, 10ti šálcích kávy a několika lajnách kokainu bez kofeinu (prášek do pečiva) sem konečně dokončil alespoň základní návrh  toho jak by měl vypadat můj profil zde na csfd. Černý, červený, bílý, plný nesmyslných řečí a velkých obrázku...vše k mé spokojenosti. Teď musim do práce, pak si dám 15 hodin spánku, znovu do práce a pak to dorazim - snad.

 

ŽVÁSTŮM ZDAR a písnička pro dnešní den.