Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Ali (2001) 

Box nesleduji, ale tento snímek o nejslavnějším boxereovi všech dob mě velmi zaujal. Příběh je skvěle zpracovaný - dobře zobrazené zápasy, důležité věci které se děly kolem a zásadní momenty Muhammadovi kariéry. Film se netočí jen kolem boxu, ale je hlavně o samotné osobě talentovaného boxera. Není pochyb o tom, že film z velké části táhne skvělý výkon Willa Smithe, kterému tu roli prostě věříte.

plakát

Góóól! II (2007) 

Velmi nepovedené pokračování prvního dílu, což se dalo i očekávat. Připadá mi to, že film už není tolik o fotbale jako o tom co se děje kolem, o hvězdách Realu Madrid. Santiago opět propadne a drápe se na vrchol, kterého samozřejmě nakonci filmu dosáhne. Po zhlédnutí tohoto filmu už jsem nenašel sílu podívat se na třetí pokračování, které bude podle mě opět o několik tříd horší než tento předchůdce. Kdyby zůstalo jen u prvního dílu, tvůrci by udělali lépe!

plakát

Góóól! (2005) 

Typický příběh jak se stát z nuly hvězdou, z mexického chudého kluka hvězdou anglické Premier League. Velkou nevýhodou filmu je fakt, že se drží klasického scénáře a vy prakticky od začátku víte jak ten film dopadne. Přesto - kdo má rád fotbal, tak si ten film užije

plakát

Arsénova jedenáctka (2007) 

Jako fanoušek Arsenalu nemůžu jinak než plný počet bodů. Arsene sestavuje jedenáctku svých oblíbených hráčů, kteří pod ním působili v dresu Arsenalu

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Po prvním zhlédnutí nevím jak se k hodnocení postavit. Ze začátku onoho "čištění mozku" jsem se občas ztrácel v ději, ale pokud si to divák nakonec urovná, čeká ho skvělý zážitek. Filmu hodně přidává bravurní výkon Jima Carreyho, kterému neméně dobře sekunduje Kate Winslet.

plakát

Bitvy starověku (2009) (seriál) 

Historický dokument, který poutavým způsobem zobrazuje známé starověké bitvy. Graficky jsou jednotlivé díly skvěle zpracované navíc doplněné zajímavým komentářem. Jednotlivé příběhy jsou vesměs velmi zdařilé (snad pouze díl o Mojžíšovi mě příliš neoslovil). Rozhodně doporučuji ke zhlédnutí.