Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (62)

plakát

Ideální muž (1999) odpad!

Myslím si, že se to hodně snažilo být jiný než ostatní teen filmy, (vlastně to místo klasickýho romantickýho příběhu se šťastným koncem byl film o tom, že nic jako "ten pravý" nebo "ta pravá" neexistuje, a že žádný ideální muž ani žena neexistují, a místo happyendu, kde by se ti dva kamarádi nakonec vzali to skončilo tak, že se spolu vyspali, a když se rozešli tak on spal ještě asi s dalšíma deseti holkama, a ona si pochvalovala jaký to je skvělý, že je sama). Já nemám ráda klasický romantický komedie o "tom pravým", ale tohle se jenom snažilo být jiný. Příliš to trčelo.

plakát

Igby (2002) 

"Kolik ti je? .......................... Na jedenáct máš hluboký hlas. ........................... Máš pravdu, to budou cigára!"

plakát

Intimita (2001) 

Na mě je tohle příliš! Je to něco co se mi sledovat nechce, a dalo by se to udělat mnohem decentněji, i kdyby chtěli film postavený na "řeči těla" - tutíž, nepotřebujeme ani mluvit, aby diváci poznali emoce, které právě ony postavy mají atd atd. Chápu záměr, ale nelíbí se mi. Je to praštěný, provokativní nápad. Dá se natočit i intimita bez těchto detailů! Jinak co se týče děje, tak se mi to na druhou stranu líbilo. Chápala jsem je. Rozuměla jsem tomu, a bylo mi až líto jejich životů.

plakát

Jste to, co jíte (2006) (pořad) 

Ten přístup a "rady" mi připadají velmi dobré. Není to návod "jak být vychrtlý", ale je to naopak pojato velmi zdravě.

plakát

Jubilee (1977) 

Období punku a mladý Adam Ant

plakát

Kniha snů (1996) odpad!

Tenhle film je jako pocit v horečce. Viděla jsem to kvůli Ewanovi, ale nevím jestli toho teď i trochu nelituju.

plakát

Kousavá láska (1993) 

Škoda že to není vůbec známé, a škoda že to má tak nízké hodnocení. Takhle už jsem se fakt dlouho nenasmála, byl to fakt masakr! Co scéna to vtip. Navíc se mi líbila i myšlenka filmu a konec. To s myčkou mě pobavilo asi na tři dny, a "I work for Häagen Dazs" je absolutně geniální. (Viděno v originále i česky, a dabing to má velmi špatný. Stojí za to vidět určitě JEN v originále!)